Annonce
Sport

Lammers: Det var en stærk holdpræstation

EfB-træner John Lammers roste sine spillere for en stærk holdpræstation mod SønderjyskE. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)

Cheftræner John Lammers roste efter SønderjyskE-kampen kollektivet, som stod sin prøve i den første kamp uden Anders Dreyer.

Sejr: I sæsonens femte kamp lykkedes det endelig for EfB at få sæsonens første sejr. Det holdte ellers hårdt til sidst, da man førte med 1-0 og skulle forsvare føringen med tanke på sidste weekends kamp mod Randers FC, hvor man smed sejren væk i overtiden.

Sejren kom dog i hus, og ifølge John Lammers var det helt fortjent.

- Vi skulle have vundet den første kamp noget før, men det betyder selvfølgelig meget, at vi nu endelig fik en sejr. Vi spillede med rigtig god disciplin, og vi holdte organisationen og fokus kampen igennem, sagde John Lammers efter kampen.

Det var den første kamp uden Anders Dreyer, og rent pointmæssigt kom EfB i hvert fald flot fra start uden den driblestærke højre kant.

- Livet går videre, og vi vandt også kampe sidste år uden Anders Dreyer. Når han ikke er med, så må andre træde i karakter, og det gjorde holdet i dag, og derfor vandt vi kampen, sagde John Lammers.

Slutningen af kampen kunne John Lammers også godt leve med blev lidt for spændende igen, da forskellige faktorer gjorde, at man var nødt til at lave nogle ændringer i taktikken.

- Normalt vil vi ikke ændre vores spillemåde, men flere spillere var trætte, og derfor var vi nødt til at omstille os lidt for at få sejren hjem. Det var en stærk holdpræstation, og holdet viste, hvad det kollektivt er i stand til i det sidste kvarter, sagde John Lammers.

Med sejren overhaler EfB SønderjyskE i tabellen, hvor holdet nu er oppe på fem point efter de første fem runder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Ædle dråber i nye rammer

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

112

Sag mod bisidder, der hængte jobcenter-ansatte ud på YouTube, er blevet udsat: Dommeren undersøges for at være inhabil

Annonce