Annonce
Sport

Lammers efter nederlag: Vi skal være klogere

Man får ikke altid, hvad man fortjener, sagde John Lammers om kampen mod Vendsyssel. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

John Lammers var i store træk tilfreds med den offensive del af det, EfB præsterede lørdag mod Vendsyssel. Defensivt mener han til gengæld, at spillerne skal være klogere.

SUPERLIGA: Det var en flok skuffede EfB-spillere og trænere, der traskede ned gennem spillertunnellen efter lørdagens nederlag mod Vendsyssel.

En målrig affære endte med en sejr til gæsterne på 2-3, men det var ikke et fair resultat, præstationerne taget i betragtning, mente EfB-cheftræner John Lammers efter kampen.

- Jeg synes ikke, at det var fortjent, men det er resultatet, der tæller. Vi fortjente mere, men man får ikke altid, hvad man fortjener, sagde han.

Han var fint tilfreds med sit holds offensive indsats, der da også resulterede i to scoringer.

- Offensivt spiller vi en okay kamp, men defensivt gjorde vi det ikke 100 procent. Der bliver scoret for nemme mål mod os, og det skal vi forbedre, sagde han.

- Vi skal score mere i vores gode perioder. Men det er positivt, at vi kreerer chancer.

Forventede mere

I dagene op til kampen talte hollænderen om, at han ville se sine spillere tage initiativ til at styre spillet mod Vendsyssel. Den del af præstationen var han ikke tilfreds med efterfølgende.

- Det gjorde de ikke nok. Jeg forventede mere af visse spillere, sagde John Lammers.

Hvad præcis var det, du forventede?

- Det taler jeg med spillerne om. Jeg vil gøre det meget klart for spillerne, hvad jeg ønsker. Det skal jeg ikke fortælle om i avisen. Vi mødes i morgen (søndag, red.) og går i detaljer, sagde han.

Annonce

Bizar scoring til 0-2

Vendsyssels mål til 0-2 var en komisk scoring, hvor Daniel Anyembe uheldigt kom til at sparke bolden op i hovedet på en modspiller, da han forsøgte at cleare en farlig situation tæt under mål.

- Bolden dumper ind midt for mål og jeg sparker den op og ud, men jeg er bare uheldigt, at der stod en mand lige ved siden af mig. Jeg føler selv, at jeg prøver at gøre det rigtige, men det er bare pisseuheldigt, sagde den unge forsvarsspiller efter kampen.

Både Lammers og Anyembe var mere tilfreds med offensiven end defensiven. Højrebacken blev af EfB's fans kåret som kampens spiller.

- Vi fik lov til at bygge spillet mere op, og derfor var der også mere plads til mig på kanten. Det resulterede også i en assist. Offensivt var det fint, sagde Daniel Anyembe.

Til gengæld haltede defensiven, og cheftræneren mener, at spillerne skal være klogere.

- Vi gjorde det ikke med hovedet i dag. Vi gav de lette frispark og hjørnespark væk. I den danske liga er alle dødbolde en trussel, lød det fra cheftræneren.

Annonce
EfB For abonnenter

EfB lukkede sæsonen med dødkedelige 94 minutter og 2-2 mod Jammerbugt: Mareridtet er forbi – eller er det?

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Dorthes 15-årige datter blev fundet død på sin efterskole: - Da de nævnte, at det var Sanja, rejste jeg mig, gik ind i stuen og skreg helt vildt

Navne For abonnenter

Stine fra Landmand søger kærlighed sagde ja til Niels hjemme i haven: - Der er ikke nogen af os, der passer ind på et slot eller i en kirke

EfB

Jeppe Højbjerg: Jeg er bekymret for EfB’s fremtid

Esbjerg For abonnenter

Aleksander udsatte sig selv for smerte, da han brugte en lighter og en tøjklemme til at brænde et 30 centimeter motto på sin venstre arm: - Det blev nærmest en slags hjernevask

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Varde

Tidligere byrådsmedlem står frem og retter kritik mod kommunen i sag om mulig svindel med kommunale midler

Kultur For abonnenter

Da han blev fyret og havde kærestesorger, var det klubben, der samlede ham op: Hother er biker for life

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Esbjerg

Mystisk blomstertyveri: Alle friske skud fra Eriks havekrukker klippet af – gerningsmænd jagter måske farlig rus

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Kultur For abonnenter

Succesforfatterens triste ungdom: Mobberi på seminariet kom til at præge hele hendes liv

Aabenraa For abonnenter

Den genvalgte formand: - Man sagde, at vi ville forsvinde som dug for solen, men vi er her stadig

Billund

Maria deler sin overvægt ærligt på sociale medier - også når det går den forkerte vej: - Jeg har altid spist, når livet gjorde ondt

Annonce