Annonce
Haderslev

LAN Party for børn og unge på Crazy Daisy

Én af Haderslev Butikkers mange aktiviteter for børn og unge i skolernes sommerferie er et LAN Party på lørdag.  Der er plads til 50 deltagere, og tilmelding er efter først til mølle.  Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

HADERSLEV: E-sport har aldrig været mere populært, og foreninger og sportsklubber overalt i landet udvider løbende med en e-sports afdeling.

Derfor kan Haderslev Butikker med glæde invitere til LAN Party for børn og unge i sommerferien.

Det sker  lørdag den 18. juli i lokalerne på Nørregade 11, der normalt huser Crazy Daisy. Diskoteket er lukket grundet Covid-19, men kan derfor lægge de ny renoverede lokaler til, når unge mødes og spiller computer mod hinanden.

Og selvom spillene foregår i den digitale verden, er det noget helt andet at mødes i den virkelige verden og spille ”sammen”.

Det sociale aspekt bør ikke undervurderes, mener Nikolaj Jacobsen, som er én af arrangørerne bagved LAN arrangementet.

- Vi får de unge ud af værelserne, hvor de møder hinanden i trygge rammer, med fokus på en hyggelig men også sund gaming kultur. Vi har arrangeret et spændende program for de unge, der udover at byde på en masse gaming, og sætter fokus på det sociale, fortæller Nikolaj Jakobsen i en pressemeddelelse.

Arrangementet får blandt besøg af Casper Møller, også kendt som ”cadiaN”, der spiller for det professionelle Counter-Strike hold, Heroic, som i skrivende stund ligger nummer 23 på verdensranglisten. Casper er oprindeligt fra Haderslev, og han glæder sig til at fortælle de unge mere om at være professionel, samt vise lidt tips og tricks i computerspillet CS:GO.

LAN står for Local Area Network, og er et udtryk man bruger om at mødes i samme lokaler for at spille på et lokalt netværk mod hinanden.

Der er i alt plads til 50 unge mennesker i alderen 10-17 år, og arrangementet er gratis at deltage i, blot man er tilmeldt.

Tilmelding foregår via mail eller telefon, og man kan læse mere herom på Facebook begivenheden, der er at finde på Haderslev Butikkers Facebook side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce