Annonce
Aabenraa

LandboSyd åbner filialkontor i Odense

- Det er vigtigt for LandboSyd at stå stærkt ikke kun i Sønderjylland, siger bestyrelsesformand Mogens Dall.
Rådgivningsvirksomheden LandboSyd, som hidtil alene har haft sin base i Aabenraa, åbner 1. september kontor i Odense. Indledningsvis vil der være fem til otte medarbejdere på kontoret med fokus på økonomirådgivning.
Annonce

AABENRAA:LandboSyds kommende Odense-kontor vil ledelsesmæssigt blive fuldt integreret med virksomhedens nuværende organisation i Aabenraa, ligesom kompetencer kan udveksles mellem de to geografier.

Baggrunden for at åbne kontor i Odense er for at sikre en bedre mulighed for at rekruttere dygtige medarbejdere, men også for at kunne tilbyde professionelle landmænd på Fyn et alternativt rådgivningstilbud, skriver LandboSyd i en pressemeddelelse.

- Det første, jeg bemærkede som ny direktør i spidsen for LandboSyd, var, hvor pressede vi var på medarbejderressourcer, og hvor vanskeligt det var at rekruttere nye kolleger. Det har givet uholdbart pres særligt i vores afdeling for økonomirådgivning. Samtidig er mit ledelsesmantra, at vi skal sikre høj medarbejdertilfredshed og trivsel. Derfor er det åbenlyst at etablere kontor i en anden geografi i Syddanmark. siger adm. direktør Sune Aagot Sckerl.

Han tilføjer, at LandboSyd har rødder i den sønderjyske muld, men ser Syddanmark som sin naturlige hjemmebane.

Kontoret etableres i lejede lokaler på Munkehatten i den østlige del af Odense.

Der har henover foråret været opslået en række stillinger, som har givet mulighed for dialog med interesserede kandidater.

- Åbning af et kontor i Odense udspringer af den strategi, direktionen forelagde bestyrelsen til godkendelse i marts. Det er derfor med stor tilfredshed, at jeg som bestyrelsesformand kan se det operationaliseret så hurtigt, siger bestyrelsesformanden for LandboSyd, Mogens Dall.


Åbning af et kontor i Odense udspringer af den strategi direktionen forelagde bestyrelsen til godkendelse i marts.

Mogens Dall, formand LandboSyd
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce