Annonce
Sydjylland

Landbrugsrådgiver sender overskud videre til medlemmer

Landbrugsrådgivning Syd har opnået et tilfredsstillende resultat for 2019. Det, mener direktør Børge Sørensen, skyldes, medarbejdernes store indsats. Arkivfoto: Lars Juul
2019 blev et godt år for Landbrugsrådgivning Syd. For virksomheden landede på et resultat mere end dobbelt så stort som i 2018. Derfor kommer resultatet også ejerforeningerne bag virksomheden til gode.

Resultat: Tallene fra 2019 er netop tikket ind hos Landbrugsrådgivning Syd, og de vidner om et "tilfredsstillende resultat". Årets resultatet landede nemlig på 2.554.000 kroner, hvorimod resultatet for 2018 blev 829.000 kroner.

I modsætning til årsresultaterne har virksomhedens omsætning derimod været stabil de sidste 10 år. I den tid har omsætningen været på omkring 64 millioner kroner. Det ser direktør Børge Sørensen som en sund udvikling, som, han blandt andet mener, skyldes medarbejderne.

- Antallet af medarbejdere har været faldende, så omsætningen per medarbejder har faktisk været stigende set over en årrække, udtaler Børge Sørensen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- De gode resultater over årene skyldes naturligvis medarbejdernes loyalitet, effektivitet og høje faglige niveau.

Annonce

Landbrugsrådgivning Syd

Landbrugsrådgivning Syd er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med rådgivning af alle størrelser og typer af landbrug.

Virksomheden blev dannet i 2008 af fire familielandbrugsforeninger: Familielandbruget Sydvest, Fyns Familielandbrug, Sønderjysk Familielandbrug og Vejle Amts Familielandbrug.

Landbrugsrådgivning Syd har i dag 30 procent flere kunder end i 2008.

Gavn af overskuddet

Landbrugsrådgivning Syd er dannet af de fire ejerforeninger Familielandbruget på Fyn, Sønderjysk Familielandbrug, Familielandbruget Sydvest og Familielandbruget LRS-Vejle. Det gode resultat fra 2019 skal da også komme ejerforeningerne til gode. Derfor har bestyrelsen i Landbrugsrådgivning Syd besluttet, at halvdelen af resultatet fra 2019 skal fordeles mellem de fire ejerforeninger. Derved kommer årsresultatet også medlemmerne af ejerforeningerne til gode.

- En robust økonomi er væsentlig for os som ejerforeninger, så vi kan udføre et politisk arbejde til gavn for vores medlemmer, udtaler bestyrelsesformand for Landbrugsrådgivning Syd Antoni Stenger i en pressemeddelelse.

Ifølge Antoni Stenger er det dog ikke kun resultatet for 2019, der er positivt. Han mener nemlig, at Landbrugsrådgivning Syd er en sund virksomhed med en høj soliditet. Det vil sige, at en stor del af virksomhedens værdi kommer fra egenkapitalen, og med det afsæt ser Antoni Stenger en god fremtid for Landbrugsrådgivning Syd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Studerende føler sig tvunget i praktik på trods af coronafrygt: Takker man nej, må man tage orlov

Annonce