Annonce
Livsstil

Landejendom med enestående udsigt og 207 kvadratmeter bolig er sat til salg: Se her, om du har råd til det

Stuehuset på Bakkevej 7 i Lønborg har et boligareal på 207 kvadratmeter, der blandt andet byder på to stuer og fire værelser. Foto: Nybolig Tarm
Ejendomsmægler i Tarm har fået til opgave at sælge et nedlagt landbrug, som lige nu er ejet af Naturstyrelsen. Fra ejendommen er der panoramaudsigt over Skjern Å-dalen.

Lønborg: Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed.

Et klassisk udsagn, hvis man beder en ejendomsmægler fortælle om de tre vigtigste ting i forbindelse med en mulig hushandel.

Set i det lys sidder Martin Jensen hos Nybolig i Tarm med ret gode kort på hånden. Som ejendomsmægler har han netop fået til opgave at sælge et nedlagt landbrug med adresse på Bakkevej 7 i Lønborg:

Annonce

- Man betaler selvfølgelig for udsigten. Det er en del af det, siger Martin Jensen.

Ejendommen er beliggende på toppen af Lønborg Banke, hvorfra der - ifølge Nyboligs salgsopstilling - 'er en fantastisk panoramaudsigt over Skjern Å-dalen.'

På dette luftfoto kan man se en del af den gode udsigt fra Lønborg Banke. Ejendommen med flere længer på Bakkevej 7 ses lige til højre for kirken. Foto: Nybolig Tarm

Videre hedder det, at der i klart vejr også er 'udsigt til Ringkøbing Fjord, som ligger kun 4,5 kilometer fra ejendommen. Her ud over kan man nyde synet af Skjern Å, som slynger sig forbi kun 200 meter fra ejendommen.'

- Jeg har indtil videre haft seks fremvisninger, og flere har tilkendegivet, at de er seriøse, tilføjer Martin Jensen om det nedlagte landbrug, der er udbudt til en pris på 1.375.000 kroner.

Naturstyrelsens hus

Nybolig i Tarm sælger Bakkevej 7 i Lønborg på vegne af statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme.

Baggrunden for dette er, at ejendommen lige nu er ejet af Naturstyrelsen, som for et par år siden købte sig ind på den vestjyske adresse for at sikre sig den jord, der omkranser det nedlagte landbrug tæt på Lønborg Hede.

Jeg har indtil videre haft seks fremvisninger, og flere har tilkendegivet, at de er seriøse

Martin Jensen, ejendomsmægler, Nybolig Tarm

Nu er jorden så at sige i hus, da udstykningssagen er faldet på plads, og derfor ønsker Naturstyrelsen ikke længere at eje matriklen:

- De købte det udelukkende på grund af jorden. Ejendommen har de ikke noget at bruge til, siger ejendomsmægler Martin Jensen om Naturstyrelsen.

På spørgsmålet om, hvorvidt Bakkevej 7 er til at få solgt, svarer han 'ja, bestemt':

- Der er et udmærket stuehus, som du godt kan flytte ind i, som det er. Udehusene er af ældre dato, men det er ikke sådan, at det er ved at falde fra hinanden, tilføjer Martin Jensen.

Annonce

Solgt for 3,8 millioner

Til ejendommen hører der i dag et jordareal på 7600 kvadratmeter, og af salgsopstillingen fremgår det, at der er et boligareal på 207 kvadratmeter, som blandt andet byder på to stuer, fire værelser og et badeværelse.

Ifølge ejendomsmægler hos Nybolig i Tarm, Martin Jensen, er stuehuset i en stand, som gør det muligt at flytte mere eller mindre direkte ind på Bakkevej 7 i Lønborg. Foto: Nybolig Tarm

Ud over dette er der på Bakkevej 7 i Lønborg også godt 400 kvadratmeter udbygninger, der i dag er indrettet med flere stalde, to garager, en lade, et værksted og et fyrrum.

Ejendommen er opført i 1895, men ifølge Martin Jensen hos Nybolig i Tarm blev en stor del af stuehuset renoveret i slutningen af 90'erne.

Ejendomsmægleren fortæller, at det i høj grad er unge familier og unge par, der indtil videre har vist interesse for det nedlagte landbrug, som i december 2019 blev handlet til en pris på 3.845.000 kroner.

Det var for dette beløb, at Naturstyrelsen sikrede sig en stor del af de naturskønne omgivelser ved Skjern Å.

Boligens tidslinje

Ifølge hjemmesiden boligsiden.dk har ejendommen på Bakkevej 7 i Lønborg denne tidslinje:

  • 1895: Byggeår.
  • Juni 1996: Solgt i en familiehandel for 300.000 kroner.
  • December 2019: Solgt i almindeligt frit salg for 3.845.000 kroner.
  • Januar 2020: Solgt i almindeligt frit salg for 3.783.100 kroner.
  • September 2021: Udbudt til salg for en pris på 1.375.000 kroner.

Nybolig har haft Bakkevej 7 i salgskataloget siden 22. september, og trods stor interesse for ejendommen kan en handel tidligst falde på plads i midten af oktober.

Dette hænger sammen med, at regelsættet hos Freja Ejendomme siger, at en udbudt ejendom skal være til salg i minimum tre uger, da alle skal have mulighed for at se nærmere på en given matrikel.

Annonce

Klitterne ved havet

Det er i øvrigt værd at bemærke, at det ikke kun er Nybolig i Tarm, der slår på tromme for den gode udsigt i nabolaget ved Lønborg Kirke på et højdepunkt i landsbyen.

På Naturstyrelsens hjemmeside kan man finde denne beskrivelse af området:

'Udsigten fra Lønborg Banke ved Lønborg Kirke er en af Skjern Å-dalens store seværdigheder. Neden for banken ses den nye og snoede Skjern Å. Her får man et godt indtryk af det store, vidtstrakte vådområde, og i klart vejr kan man se ud til klitterne ved Vesterhavet.'

Annonce
Livsstil For abonnenter

Spørg advokaten: Arver jeg efter min samlevende?

Danmark

Torsdagens coronatal: Danmark har over 700 nye smittede for anden dag i træk

Sydjylland

Følg med her: Tæt ferietrafik på motorvejene

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Podere lurede kvindes oplysninger ved coronatest og tilføjede hende som ven på Facebook

Sydjylland For abonnenter

Køreskole-elever har ventet i måneder på at komme til prøve, og kørelærere har holdt krisemøde: - Vi har undervurderet situationen, erkender Færdselsstyrelsen

Sydjylland

Slut med samfundskritisk sygdom og restriktioner - vi gør status: Sådan ramte covid-19 Syddanmark

Sydjylland For abonnenter

Hyldest til rod på gulvet!

Kolding

Forpagterpar stopper efter seks år: Hvem vil overtage restaurant ved stranden?

Tønder For abonnenter

En kendt far og onkel: Nu er Andreas selv på vej frem på håndboldbanen

Haderslev

Søstrene skabte kø-kaos: Dagens første kunder måtte lukkes ind i hold

Sydjylland

Følg med her: Tæt ferietrafik på motorvejene

Haderslev

Tre-årige Ayia er hårdt ramt af kræft - nu har forældrene startet en indsamling til de seje sygeplejersker på OUH

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Esbjerg

Efter voldsomt overfald på gruppe: Mistænkte blev fundet med næsen i kokain

VEJLE For abonnenter

Trængslen på Vejlefjordbroen runder vildt tal oven på coronaen: Vejdirektoratet kan ikke skrue på flere håndtag - løsningen kan få vejlensere til at se dobbelt

Vejen

Diskussionen om børnecenter løb løbsk: Winnie endte med at melde sig ud af skolebestyrelse i ren frustration

Annonce