Annonce
Læserbrev

Landets bedste erhvervskommune

Annonce

Læserbrev: Der var indkaldt til orienteringsmøde, men der blev fokuseret på kommunens udnævnelse til landets mest erhvervsvenlige.

Holder borgmesteren hånden over eller under erhvervslivet? Alle medier fokuserer på, at borgerne var mødt op for at fejre udnævnelsen til den mest erhvervsvenlige kommune. Nej, alle (?) borgere var mødt op for at blive orienteret om bygge-, anlæg- og trafikplanerne for midtbyen. Vi var alle (jeg selv inklusive) indkaldt under falske omstændigheder.

Kopi: "Tirsdag morgen fra klokken 7.30 står Billund Kommune klar med folk og kort, der fortæller om tidsplanen for anlægsarbejderne" kopi slut. Måske var der ikke mødt så mange op, hvis indkaldelsen var sandfærdig.

Nu vil nogen sige, der var hængt plancher op, og vi bare kunne spørge. Medierne beviser bare, hvor fokus lå, og det var ikke på bygge-, anlæg- og trafikplanerne.

Jeg ønsker endnu engang Billund Kommune, ansatte og beboere tillykke med udnævnelsen til landets mest erhvervs venlige kommune. Jeg ønsker også, der inden længe bliver indkaldt til et orienteringsmøde, hvor vi borgere kan blive oplyst om bygge-, anlæg- og trafikplanerne for midtbyen.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce