Annonce
Kultur

Landsby har på forhånd solgt 200 billetter til rockfestival

Bandet Heart Rock slutter festen af, når der er Kvikfestival i Roager.
Lørdag den 14. august er der atter Kvikfestival i Roager, og der vil være masser af musik og god stemning på festivalpladsen.

Roager: Der er og har altid været et meget højt aktivitetsniveau i landsbyen Roager.

Byens mange ildsjæle er gode til at sætte aktiviteter i gang, og det handler ikke kun om idrætsforeningen, som jo er byens hjerte, men de er også gode til at skabe store musikarrangementer.

Ligesom ildsjælene jo også står bag Roagers hal og deres medborgerhus.

Annonce

Kvik 70 startede for mere end ti år siden med at arrangere Kvik-Rock på Hovedengen og senere også på Seminariets Sportsplads. Dengang var hovednavnene blandt andet Gnags, Lars Lilholt og Infernal, men de har nu trukket musikken hjem til Roager, og de er nu igen klar med den store endags musik begivenhed, Kvickfestival.

Roots in suits

- Vi har sammensat programmet, så der er musik for alle aldersklasser, og jeg er sikker på, at vi har en masse god musik til dem, der kommer for at få en god oplevelse her i Roager. Jeg er sikker på, at vi har booket de helt rigtige bands, og vi har valgt, at der skal være en hovedvægt af firser og halvfemser musik. Vi vil gerne have, at der er så mange som muligt, der køber billetter på nettet, så vi har helt styr på, hvor mange der kommer. Vi har allerede solgt godt 200 billetter i forsalg, så det ser rigtig godt ud, men vi håber da på, at der kommer omkring 400 gæster, siger Jan Sørensen fra Kvik 70.

Det er countrybandet RailWayMen, der starter festen, og de afløses af Electric Fish, inden det lokale partyband, Roots in suits, overtager scenen. Roots in suits startede som et gymnasieprojekt, og de har siden udviklet sig, til at være et populært partyband der kan få alle på dansegulvet.

Om aftenen er musikken lagt i hænderne på Precious Friends, og Kvikfestival slutter med et rigtig rockbrag, når Heart Rock overtager scenen.

Heart Rock har været en flittig gæst ved Kvikfestival, og de er populære.

Den samme gruppe ildsjæle

- Det er den samme gruppe på fem personer der står bag vores musik arrangementer, så vi ved, hvad det er, vi går ind til. Vi holdt en pause for et par år siden, men festivalen var savnet, så vi startede det igen.


Det er den samme gruppe på fem personer der står bag vores musik arrangementer, så vi ved hvad det er vi går ind til. Vi holdt en pause for et par år siden, men festivalen var savnet så vi startede det op igen. - Der er masser af arbejde i det, men byen vil gerne bakke op omkring vores aktiviteter, og så kunne vi ikke lade være med at genoptage succesen.

Jan Sørensen


- Der er masser af arbejde i det, men byen vil gerne bakke op omkring vores festival, og så kunne vi ikke lade være med at genoptage succesen, siger Jan Sørensen.

Kvikfestival

Det er Jan Sørensen, Bodil Ericksen, Flemming Aaskov, Preben Grosman og Lars Schneider der skaber festivalen. Arrangementet foregår på pladsen ved siden af hallen. Billetter til KvikFestival kan købes på kvikfestival.dk til kun 25 kroner og de sælges frem til den 8. august. De resterende billetter sælges ved indgangen på dagen til 100 kroner. Der er allerede solgt godt 200 billetter.

Det er en familiebegivenhed, men arrangørerne har droslet lidt ned på børneaktiviteterne, og de holder i stedet børnedisco fredag aften.

Men børnene er stadig meget velkome til den store endags festival.

Annonce
Kultur For abonnenter

Fem stjerner: Historier om bøgernes forunderlige historier

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Lokal politiker fik Hyballa-banner flået ned af kontrollører: - Min grænse går, når træneren bliver beskyldt for vold

Varde For abonnenter

Mangeårig redder og tillidsmand om fartbøder til frivillige: Vi taber hver eneste gang

Vejen

Adolf er en af kommunens ældste borgere: Antallet af ældre over 100 år er steget

Sønderborg For abonnenter

Brødre med succes: Omsætning i korn- og foderstofselskab er vokset eksplosivt med dem i spidsen

Varde For abonnenter

Succes i specialklassen: Nu er hunde de nye hjælpelærere

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Oplev Bremer/McCoy i Marielundskoven

Tønder

Bingo: Vognmand investerer massivt i fremtiden

EfB

Hyballa: Jeg ville elske at arbejde med van der Vaart

Erhverv

Nystartet firma med gaderacer har solgt fire biler: - Vi går efter en slutspurt efter sommeren

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Karakterer: Forsvarer overbeviser igen, og midtbanemand ramte den lige i rumpetten

Aabenraa

Beboere savner plejehjemmets gæsteværelse

Annonce