Annonce
KIF Kolding

Landsholdsspiller og Århus-back kan være løsningen på akut KIF Kolding-problem

Anders Kragh Martinusen fra Århus er et emne i KIF Kolding. Arkivfoto: Ole Nielsen
KIF Kolding fortsætter jagten på en decideret højreback. Den bosniske landsholdsspiller Srdjan Predragovic fra Göppingen og Århus-spilleren Anders Kragh Martinusen er i klubbens søgelys. - Vi er ikke i forhandlinger, siger cheftræner Ulf Sivertsson.
Annonce

KIF Kolding: Mens KIF Kolding-tilhængerne næppe skal gøre sig nogen forhåbninger om at se sidste sæsons topscorer, Kasper Irming, træde ud af sit frivillige håndboldotium, kan de måske godt begynde at glæde sig til en forstærkning til truppen.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har klubben flere emner på blokken, der kan løse holdets mangel på en venstrehåndet højreback.

To gamle KIF-kendinge og spillere under KIF-træner Ulf Sivertssons første periode, Lasse Boesen og Bilal Suman, har ifølge avisens oplysninger hjulpet med at formidle kontakt til Srdjan Predragovic, der er på kontrakt i den tyske bundesligaklub, Frisch auf Göppingen, men har svært ved at få tilstrækkelig spilletid. Suman og Boesen har som bosnisk landstrænerduo indgående kendskab til den 24-årige højreback, der formentlig skal købes fri af kontrakten med tyskerne. Predragovic' aftale med Göppingen løber helt frem til sommeren 2021, hvilket besværliggør processen.

Den bosniske back er en del af den landsholdstrup, der under ledelsen af Suman og Boesen for første gang i nationens historie har kvalificeret sig til EM-slutrunden i januar, hvor Bosnien spiller sine kampe i Norge.

Annonce

Århus-back taget til nåde

Et andet varmt KIF-emne er Århus-backen Anders Kragh Martinusen. Den 26-årige back har de seneste år været lidt af en pestilens for KIF-forsvaret.

Martinusen lå inden kampen mod Skjern tirsdag aften på 10.-pladsen på ligaens topscorerliste. Han havde scoret 55 mål i sæsonens første 10 kampe, men var pludselig smidt af holdet til lørdagens udekamp mod Ribe-Esbjerg. Den sportslige ledelse fra Århus angav intern uro som årsag til Martinusens fravær. Backen var dog atter udtaget til tirsdagens kamp efter et møde mellem den sportslige ledelse og spillerrådet.

– Vi er alle enige om, at luften er renset, og at vi nu står sammen om at skabe de bedste resultater for holdet i de kommende kampe. Vi havde selvfølgelig alle helst været foruden den interne uro op til lørdagens kamp, men jeg glæder mig også over, at alle har været hurtige til at få talt ud om tingene, siger holdets anfører Peter Lund til klubbens hjemmeside.

Annonce

TTH Holstebro sagde nej

Også TTH Holstebros Kay Smits har ifølge JV's oplysninger været et emne i KIF, men en mulighed for at leje den ene af TTH Holstebros tre højrebacks er angiveligt faldet til jorden.

I KIF Kolding afviser cheftræner Ulf Sivertsson, at der er konkrete forhandlinger med spillere.

- Vi har ikke noget konkret, så det kan jeg ikke sige noget om. Vi er ikke inde i nogen forhandlinger. Vi kigger os omkring for at se, hvad der er af muligheder, siger Sivertsson, der samtidig peger på, at både Andreas Flodman og Arni Bragi Eyjolfsson er venstrehåndede og kan rykkes ind på backpositionen.

- Som jeg har sagt, skal det være en spiller, som tilfører holdet kvalitet. Det skal ikke bare være en venstrehåndet. Det har jeg allerede. Jeg har jo Flodman og Arni, som jeg kan spille med dér. Derfor tager vi ikke bare det første og bedste forslag, vi får fra en agent, understreger træneren.

Han har ikke kendskab til, hvad der forårsagede balladen med Anders Kragh Martinusen i Århus.

- Jeg har ikke en anelse om, hvad der er sket dér, og nu er han med på holdet igen, så det er nok ikke et alternativ, mener Sivertsson.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra KIF-direktør Christian Phillip, der trods sin snarlige afsked med klubben stadig er manden, der skal sætte den afgørende signatur på en kontrakt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Annonce