Annonce
Speedway

Landstræner Hans Nielsen: Vi skal have Leon Madsen til at toppræstere i de sidste fire grandprixer

Landstræner Hans Nielsen mener, at Leon Madsen stadig har en chance for at blive verdensmester, men det vil formentlig kræve, at han når hele vejen til finalen i sæsonens sidste fire løb i grandprix-serien. - Og det kræver nok også, at han vinder en gang eller to, mener Hans Nielsen. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix  
Annonce

Det ser ikke alt for godt ud.

Faktisk har det set med danske briller været en smule skuffende, og der er ret mange point op til førstepladsen.

Landstræner Hans Nielsen erkender, at tingene for alvor skal flaske sig i de sidste fire grandprix-runder, hvis Danmark i år skal have en verdensmester i speedway.

- Leon (Madsen, red.) har stadig en chance, men han skal godt nok være skarp i de sidste løb, hvis det skal lykkes at gå hele vejen, vurderer Hans Nielsen.

- Han var lidt rusten i starten, og det gør, at han nu halter bagefter. Han har helt sikkert ikke levet op til sine egne forventninger.

Lige nu peger det i retning af, at Sverige skal have en individuel verdensmester for første gang siden 2005, hvor legenden Tony Rickardsson vandt sin sjette og sidste VM-titel.

- Lindgren (Fredrik, red.) har gjort det rigtig godt, men han plejer jo at have et dårligt løb undervejs, og presset på ham stiger i de kommende løb. Han er den kører, som alle de andre nu jagter. Spørgsmålet er, om han kan stå for det pres.

Fredag og lørdag er grandprix-karavanen på besøg i tjekkiske Prag, hvor smittetrykket ellers er så højt.

- Derfor tror jeg heller ikke, at jeg kommer afsted denne gang, men vi har i hvert fald brug for en rigtig god dansk aften. Det er helt sikkert.

Frederik Lindgren har 66 point. Derefter følger Bartosz Zmarzlik (59), Maciej Janowski (57), Tai Woffinden (53), Leon Madsen (50). Niels-Kristian Iversen og Mikkel Michelsen er også med i grandprix-serien, men de halser langt bagefter. De har har henholdsvis 24 og 18 point.

Fredagens løb fra Marketa Stadium kan ses fra kl. 19.00 på kanalen 3 MAX.


Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce