Annonce
Kolding

Lang kø på Sønderjyske Motorvej: Oprydningsarbejde efter uheld overstået

Foto: Larz Grabau

Alle spor i både sydgående og nordgående retning på E45 mellem Haderslev Nord og Vojens er nu genåbnet.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Tiwtter klokken 14.45.

Der er fortsat kø - særligt i sydgående retning efter et trafikuheld tidligere på eftermiddagen, der spærrede motorvejen i sydgående retning totalt. Også et spor i nordgående retning blev spærret i forbindelse med oprydningsarbejdet.

- Det forventes dog at tage lidt tid, inden køen er afviklet, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Kødannelsen forventes afviklet efter myldretiden onsdag eftermiddag.

Klokken 13.30 onsdag eftermiddag skete et uheld på Sønderjyske Motorvej, og autoværnet blev revet op og spærrede motorvejen i sydgående retning.

Politi og redningmandskav arbejdede på stedet en times tid, og alle spor er nu igen åbne.

Annonce
Foto: Larz Grabau
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];