x
Annonce
Esbjerg

Langsigtet strategi bærer frugt: SubC Partner får rekordoverskud

De to ledende skikkelser i offshorevirksomheden SubC Partner, Rune Værndal, t.v. og Tonny Klein, kunne i 2019 glæde sig over et overskud på næsten 12 millioner kroner efter skat. PR-foto
En omfattende turn around og et øget fokus på anvendelse af nye teknologier og produkter har bidraget til et overskud på næsten 12 millioner kroner efter skat i 2019, viser den netop offentliggjorte årsrapport i SubC Partner A/S.

Esbjerg: ”Jacket Crawleren”, en specialrobot - udviklet af offshorevirksomheden SubC Partner - som kan kravle på stålkonstruktioner på offshoreinstallationer umiddelbart over havoverfalden og udføre forskellige opgaver som savning af stålkonstruktioner og inspektioner er et godt eksempel på en succes, som nu bærer frugt for Esbjergvirksomheden.

Robotten spiller for eksempel en betydelig rolle i forbindelse Totals 21 milliarder kroner dyre genopbygning af Tyra-feltet i Nordsøen, og sidste år tildelte det franske olieselskab robotten en prestigefyldt innovationspris.

Sammen med en omfattende turn around har netop et øget fokus på anvendelse af nye teknologier og produkter bidraget til overskud på næsten 12 millioner kroner efter skat i 2019, viser den netop offentliggjorte årsrapport i SubC Partner A/S.

- Vi begynder at se resultatet af en målrettet strategi, som blev søsat for tre år siden. SubC er i dag samlet på én adresse, hvilket har været medvirkende til en mere lean organisation, der er sammentømret med omdrejningspunkt omkring vores værdier. Vi har fokuseret på nye teknologier og produkter, som har givet anledning til kontrakter fra udenlandske kunder, oplyser direktør og medejer, Tonny Klein.

SubC Partner, som efter en årrække med uafbrudt vækst, blev for få år siden ramt af olieprisens nedtur, men i selskabets forrige årsregnskab kom man tilbage til sorte tal på bundlinjen med et plus på godt seks millioner kroner.

Annonce

SubC Partner

SubC Partner blev etableret i 2005 med hovedsæde i Esbjerg. SubC Partner leverer ydelser og produkter til offshore-industrien og er ofte en innovativ medspiller når nye løsninger skal afprøves. Kunderne omfatter bl.a. Total, Ineos, Hess, Vestas og Siemens.

SubC Partner ejes af de to lokale Tonny Klein og Rune Værndal. De to har en lille håndfuld fra en kapitalstærk investorgruppe med som mindretalsejere.

Flere ansættelser

I 2019 lykkedes det også SubC Partner at øge omsætningen via salgs- og kundevækst.

- Netop både flere og større ordre fra det internationale marked har haft en signifikant indflydelse på årsregnskabet, oplyser Tonny Klein og tilskriver samtidig virksomhedens ansatte en del af æren for rekordresultatet.

- Årsagen til det gode resultat skyldes uden tvivl også vores loyale og kompetente medarbejdere. Det havde ikke kunne lade sig gøre uden dem. SubC er en mellemstor virksomhed med 65 ansatte, men alligevel med en familiær kultur, der afspejler sig i medarbejdernes fleksibilitet og engagement både over for hinanden og kunder.

SubC Partner forventer i 2020 at lande et nyt overskud på samme niveau som i 2019. Og selvom de seneste års strategi allerede nu giver gode resultater, fortsætter arbejdet.

- Vi er kommet langt de sidste år, men der er fortsat meget at gøre. Strategien er fastlagt, og vi ved, at det kræver fokus. Desuden vil vores strategi kræve ansættelser i forbindelse med kommercialisering af vores produkter worldwide, oplyser Tonny Klein.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce