Annonce
Sport

Langtrukne Eriksen-forhandlinger irriterer Mourinho

John Sibley/Ritzau Scanpix
Tottenham-manager José Mourinho er træt af uvisheden omkring Christian Eriksens fremtid i klubben.

José Mourinho er tilsyneladende utilfreds med forløbet omkring Christian Eriksens mulige skifte til italienske Inter.

Det antydede Tottenham-manageren efter lørdagens FA Cup-kamp ude mod Southampton, hvor danskeren ikke var en del af London-klubbens kamptrup, på trods af at han var rejst med holdet.

Mourinho er træt af uvisheden omkring Eriksens fremtid i klubben, når en handel kunne have været forhandlet færdig tidligere, skriver nyhedsbureauet AFP.

- Du kan læse, hvad du vil læse, jeg siger ikke noget. Det eneste, jeg vil sige, er, at denne situation ikke burde finde sted 25. januar, og det er ikke Tottenhams skyld, at det er tilfældet, siger Mourinho ifølge AFP

Portugiseren har dog ikke en finger at sætte på Christian Eriksens rolle i forløbet.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at Eriksen, siden jeg er kommet hertil, har opført sig meget, meget professionelt over for mig og holdet, siger Mourinho, der sendte endnu en spids bemærkning i Inters retning.

- Tottenham er de sidste, man kan give skylden for denne situation, men det er ikke rart at være i denne situation 25. januar.

Fredag skrev flere medier, at Inter og Tottenham er blevet enige om en aftale, der sender den danske midtbanekreatør til Milano-klubben. BBC Sport skriver lørdag, at den italienske klub håber på at kunne gennemføre handlen mandag.

Tottenham spillede lørdag 1-1 med Southampton i FA Cuppens 16.-delsfinale, og de to klubber skal derfor mødes igen i en omkamp.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Varde For abonnenter

Borgmester om ulovligheder i børnehave: - Jeg har bedt mine direktører kigge sagen igennem

Annonce