Annonce
Sport

Langtrukne Eriksen-forhandlinger irriterer Mourinho

John Sibley/Ritzau Scanpix
Tottenham-manager José Mourinho er træt af uvisheden omkring Christian Eriksens fremtid i klubben.

José Mourinho er tilsyneladende utilfreds med forløbet omkring Christian Eriksens mulige skifte til italienske Inter.

Det antydede Tottenham-manageren efter lørdagens FA Cup-kamp ude mod Southampton, hvor danskeren ikke var en del af London-klubbens kamptrup, på trods af at han var rejst med holdet.

Mourinho er træt af uvisheden omkring Eriksens fremtid i klubben, når en handel kunne have været forhandlet færdig tidligere, skriver nyhedsbureauet AFP.

- Du kan læse, hvad du vil læse, jeg siger ikke noget. Det eneste, jeg vil sige, er, at denne situation ikke burde finde sted 25. januar, og det er ikke Tottenhams skyld, at det er tilfældet, siger Mourinho ifølge AFP

Portugiseren har dog ikke en finger at sætte på Christian Eriksens rolle i forløbet.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at Eriksen, siden jeg er kommet hertil, har opført sig meget, meget professionelt over for mig og holdet, siger Mourinho, der sendte endnu en spids bemærkning i Inters retning.

- Tottenham er de sidste, man kan give skylden for denne situation, men det er ikke rart at være i denne situation 25. januar.

Fredag skrev flere medier, at Inter og Tottenham er blevet enige om en aftale, der sender den danske midtbanekreatør til Milano-klubben. BBC Sport skriver lørdag, at den italienske klub håber på at kunne gennemføre handlen mandag.

Tottenham spillede lørdag 1-1 med Southampton i FA Cuppens 16.-delsfinale, og de to klubber skal derfor mødes igen i en omkamp.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Der bliver brug for hjælpepakker sommeren over

Meget tyder på, at vi nu er vidne til det største og mest voldsomme tilbageslag, der nogensinde er registreret i USA. Det skrev Dansk Erhvervs cheføkonom, Tore Stramer, i en økonomisk kommentar, organisationen med hovedsæde i den gamle Børsen-bygning i København sendte ud torsdag eftermiddag. Lige ovre på den anden side af gaden ligger Finansministeriet, hvor det torsdag formiddag på et pressemøde blev slået fast, at andet kvartal i år ser ud til at blive det sorteste kapitel i dansk økonomis historie. Til sammen tegner det et dystert billede, der gør det nødvendigt, at vi i et helt usædvanlig grad står sammen om at redde, hvad reddes kan i dansk erhvervsliv. De meget omfattende hjælpepakker rækker formentlig ikke. Derfor er det fornuftigt, at den socialdemokratiske regering torsdag indledte politiske forhandlinger om et såkaldt serviceeftersyn af hjælpepakkerne. Finansminister Nicolai Wammen sagde efter pressemødet, at han kunne forestille sig en forlængelse af hjælpepakkerne til 9. juli. Men det er ikke usandsynligt, at det ikke engang er lang tid nok, hvis ikke for mange ellers sunde virksomheder dør af pengemangel. Det er desværre realistisk, at hjælpepakkerne helt eller delvist skal vare sommeren over for at få den ønskede effekt. Blandt de mange årsager er den hurtigt voksende krise i USA og den meget langsomme genåbning af Danmark. USA er vores største eksportmarked, som op imod 900.000 danske job er direkte eller indirekte afhængige af, så den amerikanske nedtur kan ramme danske virksomheder meget hårdt. Dertil kommer, at regeringen valgte den dyreste løsning, da første fase af genåbningen blev meddelt i mandags. Eksperter præsenterede regeringen for tre mulige modeller for en genåbning. Den valgte model vil ifølge tænketanken Kraka koste et månedligt tab på 14 milliarder kroner, mens mellemløsningen ville have været fem milliarder kroner billigere uden, at den nødvendigvis havde kostet flere menneskeliv.

Annonce