Annonce
Ribe Esbjerg HH

Larholm: - Vi har en mental blokade

Der bliver arbejdet hårdt på træningsbanen, fastslår Jonas Larholm. Arkivfoto: Jacob Schultz
Jonas Larholm var stolt over, at han og holdkammeraterne kæmpede sig tilbage mod Fredericia.
Annonce

Håndbold: Han kunne ikke helt finde ud af, om han var mest skuffet over nederlaget eller glad for, at holdet kunne kæmpe sig tilbage efter at have været nede med seks mål.

- Jeg synes, at vi skulle have haft et point i dag. Jeg er stolt over, at vi kæmper os godt tilbage, sagde Jonas Larholm efter kampen.

Ribe-Esbjerg svingede voldsomt i kvalitet i opgøret mod Fredericia, og det er et problem, erkender den spillende assistenttræner.

- Vi knokler i kampen og på træningsbanen. Vi arbejder benhårdt. Men der mangler stadig kvalitet til at spille over i hvert fald 50 minutter på det niveau, vi ved, vi kan. Vi viser, hvad vi kan, når vi slipper håndbremsen. Vi har en mental blokade. Den forsvandt i en periode.

Hvor kommer den blokade fra?

- Vi har tabt mange tætte kampe på det sidste. Det kommer helt sikkert på et tidspunkt. Men vi er ikke et top fire-hold.

I har meldt ud, at I skal være et top otte-hold og have en slutspilsplads. Er det realistisk?

- Alle vil gerne i slutspillet. Det vil vi også. Men vi skal også være realistiske. Der skal udføres et stykke arbejde først. Dagens kamp er et skridt i den rigtige retning. Vi er på samme niveau som Fredericia, sagde Jonas Larholm.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce