Annonce
Sydjylland

Lars Løkke møder JydskeVestkystens læsere i Esbjerg

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) får JydskeVestkystens læsere mulighed for at opleve på tæt hold, efter han har sagt ja til et JV Direkte-arrangement på Den Røde Okse fredag den 24. maj klokken 16-17. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har sagt ja til at møde 150 af avisens læsere ved et JV Direkte-arrangement på den Røde Okse i Esbjerg, hvor JydskeVestkystens chefredaktør Mads Sandemann vil være moderator under det timelange læser-møde.

Fredag den 24. maj klokken 16.00 får du som JydskeVestkysten-læser mulighed for at opleve statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på helt tæt hold, efter han har sagt ja til at mødes ved et JV Direkte-arrangement.

Det sker på restauranten Den Røde Okse på Tarphagevej i Esbjerg, hvor Lars Løkke Rasmussen vil fortælle om, hvordan han vil forsøge at vinde valgkampen og svare på spørgsmål fra læserne.

Moderator denne dag er JydskeVestkystens chefredaktør Mads Sandemann, som vil udspørge Lars Løkke Rasmussen om hans chancer for at vinde valget og genvinde statsministerposten samt meget, meget mere. Der vil naturligvis også være rig mulighed for spørgsmål fra læserne.

Mødet med Lars Løkke Rasmussen i Esbjerg finder sted blot to dage efter, at han har medvirket ved et andet JV Direkte-arrangement.

Onsdag den 22. maj deltager han nemlig i en af valgkampens eneste dueller mellem Mette Frederiksen og ham selv på Folkehjem i Aabenraa. Dette arrangement er allerede udsolgt, mens billettildelingen åbner i dag for arrangementet på Den Røde Okse i Esbjerg.

Annonce

JV Direkte med Lars Løkke

Cirka 30 gange om året arrangerer JydskeVestkysten forskellige JV Direkte-arrangementer, hvor læserne kan møde en eller flere kendte personer med tilknytning til syd- og Sønderjylland.
Det er gratis arrangementer for avisens abonnenter, mens andre også nogle kan få lov at deltage ved at betale et mindre gebyr.
Mødet med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) finder sted fredag den 24. maj klokken 16-17 på restaurant Den Røde Okse, Tarphagevej 9, 6710 Esbjerg.
Arrangementet bliver modereret af JydskeVestkystens chefredaktør Mads Sandemann.

Tilmelding til arrangementet sker via nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten

Lige før parlamentsvalget

Arrangementet med Lars Løkke Rasmussen i Esbjerg er også muligheden for at høre om hans mulige holdning til det kommende Europa-Parlamentsvalg, der holdes søndag den 26. maj - blot to dage efter statsministeren har været på besøg i det vestjyske.

Arrangementet, der er forbeholdt JydskeVestkysten-abonnenter, finder sted på Den Røde Okse, Tarphagevej 9, 6710 Esbjerg, fredag den 24. maj klokken 16.00-17.00

Billetter bestilles på nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten

Der er plads til 150 læsere til mødet, hvor der også vil være muligheder for at købe drikkevarer i forbindelse med arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Ugen i billeder: Så du det?

Annonce