Annonce
Varde

Lars Larsen Group arbejder på at flytte Jysk over i Ilva

Måske flytter Jysk ind under samme tag som Ilva i Varde - billedet er fra sidste sommer, hvor det velkendte bolighus IDÈmøbler skiftede Logo og indhold til Ilva-konceptet. Arkivfoto: Karina Øhlenschlæger
Det er ikke kun løse rygter. Der er noget om snakken. Kommunikationsdirektør Rune Jungberg Pedersen bekræfter, at Lars Larsen Group arbejder med en ny løsning i Varde.
Annonce

Varde: Sidste sommer skiftede bolighuset IDÉmøbler på Ribevej i Varde koncept. Med både logo og sortiment af møbler og boligtilbehør fik forretningen en Ilva identitet. Begge kæder har i de seneste syv år været ejet af Lars Larsen Group.

Lige overfor bolighuset, på den anden side af Ribevej, ligger Jysk, sengetøjskæden, der blev begyndelsen til Lars Larsen Groups aktiviteter siden 1979. Og det er den forretning, Lars Larsen Group har i spil til en ny butiksløsning.

Kommunikationsdirekør Rune Jungberg Pedersen fra Lars Larsen Group bekræfter, at koncernen arbejder på at flytte Jysk over på den anden side af Ribevej. Hvornår det sker og øvrige omstændigheder vedrørende flytningen er endnu ikke på plads.

Annonce

God mening

- Jeg kan bekræfte, at vi arbejder på flytningen, men formaliteterne er endnu ikke på plads. Det giver god mening at Jysk flytter ind i søstervirksomheden Ilva, så kan man besøge to butikker, der matcher hinanden, under samme tag. Det er både en fordel for os og for kunderne, siger Rune Jungberg Pedersen og kommunikationsdirektøren uddyber:

- Typisk er det sådan, at alle Jysk butikker opgraderes cirka hver sjette år til koncernens seneste koncept. Når man alligevel skal i gang med en større investering, er det naturligt, at man undersøger om butikken ligger det rigtige sted og i den rigtige kundestrøm. Nogle gange giver det god mening, at den ene forretning flytter ind i en søstervirksomhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte jeg, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce