Annonce
KIF Kolding

Lasse Boesen er tilbage på trænerbænken hos KIF

Lasse Boesen vender tilbage på trænerbænken hos KIF Kolding. Arkivfoto: Ole Nielsen
Klubkoryfæet Lasse Boesen har tilbudt KIF-træner Lars Rasmussen sin hjælp. Fredag sidder han ved cheftrænerens side under nedrykningskampen mod TM Tønder.

KIF: Når KIF Kolding fredag aften spiller nedrykningskamp mod TM Tønder i Koldinghallen, bliver det med en af klubhistoriens største personligheder på plads ved siden af cheftræner Lars Rasmussen.

Lasse Boesen har tilbudt træneren sin hjælp i en tid, hvor klubben er i overhængende fare for at ryge ud af den bedste danske række i 35 år.

- Ledelsen har sagt mange tak, det var pænt af dig, og det vil vi gerne sige ja tak til, siger bestyrelsesformand Brian Stein til JydskeVestkysten.

- Han hjælper os her de sidste par kampe, siger Brian Stein.

Lasse Boesen skal være sparringspartner for cheftræner Lars Rasmussen, der hidtil har haft den tidligere KIF-målmand Karsten Holm som assistenttræner.

Holms civile job har dog forhindret ham i at være en del af samtlige KIF-træninger.

Nu vender Lasse Boesen tilbage til sin barndomsklub, som han ikke har været en del af siden sidste sommer, hvor hans far, Jens Boesen, stoppede som direktør.

- Han skal hjælpe Lars Rasmussen på bænken. Lasse har tilbudt, at han godt vil stå os bi i de sidste par kampe, og det har vi selvfølgelig sagt ja tak til. Det er fornemt, at han gerne vil det, og det har vi selvfølgelig sagt ja til, siger bestyrelsesformanden.

- Det har han tilbudt klubben, og det har han og Lars (Rasmussen, red.) snakket om. Vi vil gerne tage imod en udstrakt hånd, der gerne vil hjælpe os. Det har vi ingen problemer med overhovedet, siger Brian Stein.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har Lasse Boesens tilbud stået åbent gennem nogen tid, men kilder fortæller til JV, at KIF-ledelsen i første omgang har afvist at lade Lasse Boesen blive en del af klubben igen. Det afviser Brian Stein.

Det har onsdag morgen ikke været muligt at få en kommentar fra Lasse Boesen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Annonce