Annonce
KIF Kolding

Lasse Boesen er tilbage på trænerbænken hos KIF

Lasse Boesen vender tilbage på trænerbænken hos KIF Kolding. Arkivfoto: Ole Nielsen
Klubkoryfæet Lasse Boesen har tilbudt KIF-træner Lars Rasmussen sin hjælp. Fredag sidder han ved cheftrænerens side under nedrykningskampen mod TM Tønder.

KIF: Når KIF Kolding fredag aften spiller nedrykningskamp mod TM Tønder i Koldinghallen, bliver det med en af klubhistoriens største personligheder på plads ved siden af cheftræner Lars Rasmussen.

Lasse Boesen har tilbudt træneren sin hjælp i en tid, hvor klubben er i overhængende fare for at ryge ud af den bedste danske række i 35 år.

- Ledelsen har sagt mange tak, det var pænt af dig, og det vil vi gerne sige ja tak til, siger bestyrelsesformand Brian Stein til JydskeVestkysten.

- Han hjælper os her de sidste par kampe, siger Brian Stein.

Lasse Boesen skal være sparringspartner for cheftræner Lars Rasmussen, der hidtil har haft den tidligere KIF-målmand Karsten Holm som assistenttræner.

Holms civile job har dog forhindret ham i at være en del af samtlige KIF-træninger.

Nu vender Lasse Boesen tilbage til sin barndomsklub, som han ikke har været en del af siden sidste sommer, hvor hans far, Jens Boesen, stoppede som direktør.

- Han skal hjælpe Lars Rasmussen på bænken. Lasse har tilbudt, at han godt vil stå os bi i de sidste par kampe, og det har vi selvfølgelig sagt ja tak til. Det er fornemt, at han gerne vil det, og det har vi selvfølgelig sagt ja til, siger bestyrelsesformanden.

- Det har han tilbudt klubben, og det har han og Lars (Rasmussen, red.) snakket om. Vi vil gerne tage imod en udstrakt hånd, der gerne vil hjælpe os. Det har vi ingen problemer med overhovedet, siger Brian Stein.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har Lasse Boesens tilbud stået åbent gennem nogen tid, men kilder fortæller til JV, at KIF-ledelsen i første omgang har afvist at lade Lasse Boesen blive en del af klubben igen. Det afviser Brian Stein.

Det har onsdag morgen ikke været muligt at få en kommentar fra Lasse Boesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Flysager hober sig op i byretter: SF vil have justitsministeren på banen

Leder For abonnenter

Drop skattemur for virksomheder

Skatteminister Morten Bødskov (S) pønser på at indføre en skat på, at virksomhedsejere overdrager aktierne i deres selskaber til en erhvervsdrivende fond - ofte i stedet for et traditionelt generationsskifte. Og det kan med det samme slås fast, at det er en ualmindelig dårlig idé. I Danmark har vi en mangeårig tradition for netop at drive selskaber i disse fondskonstruktioner, hvor aktierne fra ejerens holdingselskab skattefrit overdrages til en nystiftet erhvervsdrivende fond, og selskaber som Danfoss, A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, Lundbeck, Carlsberg og Grundfos drives netop efter denne model. Det er aldeles uvist, hvad der foregår i skatteministeriet, for forslaget er en del af udspil, der netop skulle lokke flere virksomhedsejere til at overdrage deres livsværk til erhvervsdrivende fonde, og det skorter heller ikke på eksperter, der slår fast, at vedtages Bødskovs forslag, bliver der ikke oprettet flere af den slags ejerkonstruktioner. Til Børsen siger indehaveren af Linak Bent Jensen, at han i en tid har overvejet at overdrage sine aktier til netop en erhvervsdrivende fond, men vedtages dette forslag, sker det helt sikkert ikke. De erhvervsdrivende fonde har vist sig anvendelige i Danmark, hvor mange selskaber konkurrerer globalt. Drives virksomheden gennem en erhvervsdrivende fond, sikrer man sig eksempelvis mod at blive købt af kapitalfonde og andre kortsigtede interesser. Man kan også sikre, at hovedsæder og dermed arbejdspladser bliver i Danmark, og det har mange virksomhedsejere interesser i. Så store, at de donerer hele eller dele af deres familieformuer uden at få en krone for det. Således har eksempelvis stifteren af Blue Water Shipping i Esbjerg, Kurt Skov, for ikke så lang tid siden givet 75 procent af aktierne i sit livsværk til en erhvervsdrivende fond, hvilket sikrer, at virksomhedens hovedsæde skal ligge i Esbjerg samt at virksomheden ikke kan blive opkøbt. Vi må håbe, at et erhvervsvenligt flertal i Folketinget får retvist skatteministeren.

Kolding

Død mand blev glemt i sin lejlighed: Ingen vil tage ansvaret

Annonce