Annonce
Haderslev

Lastbil tabte brandslukker på motorvejen og forårsagede skade på to biler

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen

Haderslev: Torsdag aften blev politiet kaldt ud til et færdselsuheld på den sønderjyske motorvej.

En lastbil tabte en brandslukker nord for afkørsel 69 Haderslev Syd klokken 20.40, mens den kørte i nordgående retning.

Den løse brandslukker kilede sig fast under en personbil, som var i færd med at overhale lastbilen. Derefter røg den videre mod en anden personbil, som punkterede som resultat af mødet med brandslukkeren.

Lastbilchaufføren bemærkede tilsyneladende ikke hændelsen, og chaufføren fortsatte derfor i nordgående retning. Politiet har hverken et signalement af lastbilen eller et registreringsnummer, men Syd- og Sønderjyllands Politi vil eventuelt gerne høre fra chauffører, som har bemærket, at de har mistet en brandslukker.

Den første personbil, der blev ramt af den løse brandslukker, blev ført af en 50-årig kvinde fra Kolding, mens føreren af den punkterede personbil blev ført af en 57-årig mand fra Silkeborg.

Ingen personer kom til skade ved uheldet, og der var kun ringe materiel skade på den bil, som ikke punkterede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce