Annonce
Billund

Lav dine egne julegaver på Karensminde

Der er rig mulighed for at udfolde sine kreative evner på Karensminde. PR-foto
14.-15. december er der mulighed for at lave små kreative gaver på Museumscenter Karensminde.
Annonce
Annonce

Mal og tryk

Om lørdagen vil der blive malet på forskellige træ af ting; holdere til blyanter, små æsker, rensdyr og fugle. Om søndagen er det stoftryk på poser og grydelapper, der prøves kreative kræfter med.

Begge dage er der også et bord, hvor man kan lave juletræer, julekort og gavemærker. Men i laden på Museumscenter Karensminde er der også mange nisser, og måske de kommer og driller lidt og finder på flere sjove ting.

Priser på aktiviteterne i den kreative weekend varierer i mellem 5-25 kroner pr. ting, og der er julepapir til indpakningen.

For at fuldende den hyggelige weekend, så der er åbent i smedjen begge dage, og om lørdagen er der også åbent i træværkstedet. Det er også muligt med en tur i hestevognen, som kører fra kl. 11 begge dage. Og hvis sulten skulle melde sig, kan man købe de berømte Karensminde-vafler.

Morsbøl: Museumscenter Karensminde holder som noget særligt i år åbent i weekenden 14.-15. december, som er weekenden efter årets julemarked.

Denne weekend er der fokus på det kreative værksted, som du finder i laden lige ved siden af vaffelboden på Museumscenter Karensminde.

Ja, det er faktisk efter aftale med selveste julemanden, at Museumscenter Karensminde giver børn og andre kreative sjæle mulighed for at lave egne julegaver, og hermed hjælpe julemanden i denne travle tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce