Annonce
Læserbrev

Lav nu den vej

Annonce

Læserbrev: Det er en fantastisk kommune vi bor i. De lander det ene store projekt efter det andet. For bare at nævne et par stykker, havnefronten med hotel og universitet. Tour de France og Den kongelige køkkenhave. Listen er lang. For os der bor i udkanten af kommunen er det hele meget uvirkeligt. Vores vej (Skeldebro) skyllede væk under højvandet den 18. marts 2018. Det samme skete for den nyanlagte strandpromenade. Vores vej er ikke repareret og stadig spærret. Strandpromenaden er blevet repareret, indtil flere gange. Det er vores vej ikke.

Vi sidder med et billede af en kommunalbestyrelse, der går op i prestigeprojekter og ikke så meget borgernes daglige færden.

Alt skal udliciteres for at spare. Hvis man havde bedt Vej og park om at reparere vejen, havde det været gjort. Et par mand og en gravemaskine, så kan det laves på et par dage, inkl. kystsikring.

Nu bruger man en masse timer inde på rådhuset. Man skriver frem og tilbage, ingen tør tage en beslutning, man kunne jo risikere at få ansvaret for den bagefter. Trods alle de ansatte indhenter man rådgivning udefra. Måske kan de så tage ansvaret? Det er sådan vi fik voldsomt travlt, med at lave ingenting.

I begyndelsen skubbede man ansvaret for forsinkelsen over på kystdirektoratet, men kommunen overtog sagen 1. september 2018. Høringsperioden for projektet sluttede den 26. september 2019, og der er stadig ikke sket noget.

Så vi sidder tilbage med et indtryk af en kommunalbestyrelse der lader millionerne rulle til store projekter, og en administration der er inkompetent og ikke i stand til at beslutte noget som helst.

Hvad angår resten af vejen så kommer Arkil to gange om året med den mængde asfalt der kan være i to spande og ordner de værste huller. Resten må vente til næste gang. Vi skal jo spare.

Når projektet forhåbentlig engang er færdigt, vil man have brugt flere timer inde på rådhuset end udenfor.

Vej oversvømmet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce