Annoncørbetalt indhold

LED spots – derfor er de det helt rette valg for dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange gode grunde til at anvende LED spots i hjemmet. Først og fremmest er de små spots den helt perfekte loftsbelysning, og det gælder både, hvis du mangler indendørs og udendørs loftsbelysning. De giver et godt lys til langt de fleste rum – og så er der naturligvis den helt store fordel: at de er energibesparende. LED spots er altså et yderst grønt valg for dig, der ønsker at passe bedre på vores miljø, idet de holder længere og ikke bruger lige så meget energi sammenlignet med klassiske halogen- og glødepærer. Og er det netop grunden til, at du ønsker at bruge LED spots i dit hjem? Så finder du lige her et stort udvalg af LED spots online.


Annonce

Montering af LED spots på badeværelset

Ét af de steder, hvor LED spots især er populære, er på badeværelset. På badeværelset kan du nemlig nemt og hurtigt skabe mere lys med disse små spots, og helt uden at du skal have en loftslampe hængende ned, der kan give problemer. Ønsker du dog at montere indbygningsspots i dit badeværelset, er der nogle helt specifikke krav, som du skal være opmærksom på. Du må blandt andet ikke installere spots nær steder, hvor der er høj risiko for eksponering af vand – blandt andet omkring badekar og brusenicher. Sørger du dog blot for at montere dine LED spots mere end 225 cm over gulvet, er du rimelig sikker.


Hvad skal jeg være opmærksom på ift. montering af LED spots udenfor?

Er det dog et sted udenfor, du ønsker at montere LED spots, skal de være IP godkendte. Det er, og det giver måske sig selv, nemlig vigtigt, at dine spots er godkendte til de vejrforhold, de potentielt kan blive udsat for. IP nummeret vil fortælle dig, hvor meget støv og hvor meget vand de forskellige modeller kan holde til. Jo mere vandtæt dine spots er, jo nemmere er de for eksempel at placere, fordi de med deres IP godkendelse kan sidde stort set overalt. Der findes heldigvis LED spots til stort set ethvert behov, og det handler blot om at få læst op på lektien, så du kan dykke ned i det store udvalg online. Der kommer hele tiden flere og flere LED spots til, som bliver udviklet med nye og bedre teknologier, så det er med at holde øje med nyhederne, for at sikre at du altid er helt up to date.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.