Annonce
Haderslev

Ledon er i finalen til Akademikerprisen

Vinder af regionsfinalen i Akademikerprisen 2019 for Syddanmark, Ledon, Head of Design, Søren Skøtt og marketingschef og medejer Simone Donbæk. PR foto
Annonce

Gram: Legepladsproducenten Ledon med baser i Gram og Kolding skal repræsentere Syddanmark i den landsdækkende konkurrence Akademikerprisen.

Akademikernes A-kasse uddeler en gang om året prisen til en lille eller mellemstor virksomhed, der med akademisk arbejdskraft har skabt vækst.

Ledon er udvalgt til at repræsentere Syddanmark i finalen. Virksomheden producerer legeredskaber af høj kvalitet og med lang levetid. I 2017 flyttede Ledon en del af virksomheden til Kolding samtidig med, at man ansatte cand.mag. Søren Skøtt som ny designchef.

- Grunden til vi ansatte Søren er, at han udvikler legeredskaber sammen med børnene. Det vil sige, at de redskaber, børnene får at lege med, er udviklet direkte sammen med brugerne. Og det gør dem i sidste ende til bedre produkter, forklarer Simone Donbæk i en pressemeddelelse.

Hun er marketingchef og medejer af Ledon.

7. november bliver det afgjort, om Ledon bliver vinder af Akademikerprisen 2019. Kåringen finder sted ved en prisuddeling på Langelinie Pavillonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

22-årig var blevet afhængig af at true småpiger til sex-optagelser: Jeg er glad for, jeg blev anholdt

Esbjerg

Redderne fra Ribe er fundet: Familien til tysk turist siger tak efter hjælp ved voldsomt hjertestop

Annonce