Annonce
Haderslev

Ledon er i finalen til Akademikerprisen

Vinder af regionsfinalen i Akademikerprisen 2019 for Syddanmark, Ledon, Head of Design, Søren Skøtt og marketingschef og medejer Simone Donbæk. PR foto

Gram: Legepladsproducenten Ledon med baser i Gram og Kolding skal repræsentere Syddanmark i den landsdækkende konkurrence Akademikerprisen.

Akademikernes A-kasse uddeler en gang om året prisen til en lille eller mellemstor virksomhed, der med akademisk arbejdskraft har skabt vækst.

Ledon er udvalgt til at repræsentere Syddanmark i finalen. Virksomheden producerer legeredskaber af høj kvalitet og med lang levetid. I 2017 flyttede Ledon en del af virksomheden til Kolding samtidig med, at man ansatte cand.mag. Søren Skøtt som ny designchef.

- Grunden til vi ansatte Søren er, at han udvikler legeredskaber sammen med børnene. Det vil sige, at de redskaber, børnene får at lege med, er udviklet direkte sammen med brugerne. Og det gør dem i sidste ende til bedre produkter, forklarer Simone Donbæk i en pressemeddelelse.

Hun er marketingchef og medejer af Ledon.

7. november bliver det afgjort, om Ledon bliver vinder af Akademikerprisen 2019. Kåringen finder sted ved en prisuddeling på Langelinie Pavillonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Sydjylland For abonnenter

Signe og Sebastiam efterlyser bedre job- og uddannelsesmuligheder: Ellers flygter unge fra regionen

Annonce