Annonce
Sport

Leganes-ejer bekræfter Barcelona-kontakt om Braithwaite

Albert Gea/Reuters

Leganes har modtaget en henvendelse fra Barcelona, som vil have fat i Martin Braithwaite, bekræfter ejer.

Den spanske fodboldklub Leganes bekræfter over for den spanske avis Marca, at FC Barcelona har kontaktet klubben angående Martin Braithwaite.

Annonce

Leganes-ejer Felipe Moreno modtog et opkald fra Barcelona mandag eftermiddag, fortæller han til avisen.

- Jeg forstår godt, at han vil skifte til Barcelona. Det ville jeg også selv gøre. Men der er intet at forhandle om

- De må betale klausulen, ellers bliver han i Leganes, siger Felipe Moreno til Marca.

Spanske og danske medier skriver, at Braithwaite har en frikøbsklausul på 18 millioner euro, hvilket svarer til 134 millioner danske kroner.

I Leganes frygter ejeren, at Braithwaites klausul bliver indfriet af Barcelona.

Det skyldes, at bundklubben i januar mistede angriberen Youssef En-Nesyri, som blev solgt, da Sevilla indfriede spillerens frikøbsklausul.

Leganes har ikke mulighed for at hente en erstatning for Braithwaite, hvis Barcelona køber danskeren.

Barcelona kan udnytte en særregel i spansk fodbold, som tillader klubber at hente en erstatning, hvis en spiller bliver skadet i mere end fem måneder.

Det skete for Barcelona, som fik Ousmane Dembélé skadet i starten af februar og derefter fik grønt lys til at hente en ny spiller, selv om transfervinduet lukkede i udgangen af januar.

- Sandheden er, at vi er meget bekymrede. Efter det, der skete med En-Nesyri, så bliver det mere og mere kompliceret at holde på Braithwaite, for hver dag der går.

- I disse timer finder vi ud af, om det sker eller ej, siger Felipe Moreno til Marca.

Braithwaite er topscorer for Leganes i den bedste spanske række med seks mål.

/ritzau/

Marcas artikel om Barcelonas kontakt til Leganes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Merkel holder drømmen om Europa i live

For en uges tid siden gik en sød historie sin sejrsgang i tyske medier og på sociale platforme. Landets kansler, Angela Merkel blev fotograferet i en kø i en dagligvarebutik med sin indkøbsvogn. To ruller toiletpapir og fire flasker hvidvin. ”Eine wie uns” som det hed sig i masser af opslag på nettet efterfølgende. Ingen hamstring. Fornuftig prioritering. Og kansleren betalte endda med kreditkort og ikke kontanter, som man ellers ofte gør hos vores naboer. Lederskab i det små. Merkel viser også lederskab i det store. Hvor lande i hele Europa, inklusive Danmark, har dukket sig, mens et coronahærget Italien har bedt om hjælp, trådte Merkel straks til. Tyskland henter syge italienere til tyske hospitaler. Tyskland henter også syge franskmænd. Fordi man har overskuddet. Fordi man kan. At man samtidig opbygger viden i det tyske sundhedsvæsen, der senere kan komme tyske patienter til gavn, er en kærkommen sidegevinst. Tyskland sender også respiratorer til Spanien. Deler ud af sit overskud. Tyskland viser sig også i coronakrisen fra sin bedste side, som vi har set det i række krisestunder i nyere europæisk historie. Wir schaffen dass, er budskabet fra Merkel igen og igen, og hun sætter sig selv og sit land forrest. Det bør vi alle være taknemmelige for. Uden Tyskland, intet Europa fristes man til at konkludere. Den danske stat har handlet hurtigt og konsekvent på coronakrisen. Der er grund til at håbe, at vi derfor kan komme relativt let igennem den set i sundhedsfagligt perspektiv. Måske også økonomisk. Det er dog værd at holde fast i, at Corona er grænseoverskridende, og vejen tilbage på den anden side løses ved at tænke og handle grænseoverskridende. Det ville derfor klæde os at stå side om side med Tyskland i både ord og handling. Også mens det er svært. Der er en udløbsdato på Angela Merkel. Tiden som kansler rinder ud i 2021. For Europas skyld er der grund til at håbe på, at også hendes efterfølger tager et ansvar, der rækker ud over Tysklands grænser. For uden tysk lederskab, smuldrer Europa.

Kolding

Plejehjem har nu haft ni smittetilfælde med corona: To plejehjemsbeboere er indlagt

Sydjylland

Påskefrokoster aflyses på stribe: Facebook og Skype redder det sociale samvær

Annonce