Annonce
Trekantområdet

Legendarisk rockband opgiver 2021 og Vejle

Malurt var klar til genforeningsturné i 2020. Og i 2021. Men nu har bandet besluttet at skubbe det hele til 2022. Pr-foto
Mange havde glædet sig til at høre det gamle danske rockband Malurt igen. Men nu har coronaen fået bandet til at skære igennem: Hele genforeningsturneen, der er skubbet fra 2020 til 2021, er udsat til 2022.

Vejle: Det stildannende danske rockorkester Malurt, hvis rødder går tilbage til 1977, har opgivet at foretage sig noget fornuftigt (læs: give koncerter) i 2021. Gruppen skulle have optrådt i Vejle Musikteater 10. marts. Den dato var tilmed allerede rykket to gange. Og det samme var sket for flere andre datoer i den planlagte reunion-tur her i foråret.

Annonce

Alt skubbes til 2022

Men tilsyneladende er usikkerheden om coronasmitten og forlængelserne af restriktionerne endeløs. Så nu opgiver orkestret simpelthen året 2021 og udskyder alle planer til næste år.

Alle købte billetter vil gælde til de nye datoer, hvor gruppen håber på, at man kan gennemføre ægte rockkoncerter igen.


Vi ønsker at afvikle Malurt-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur.

Michael Falch, forsanger i Malurt


Forsanger Michael Falch siger i en pressemeddelelse:

- Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle Malurt-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en Malurt-koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne! Vi rykker derfor alle aktiviteter med Malurt til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da!

Annonce

Et ilde varsel for 2021

Der bliver altså ingen koncerter med gruppen hverken indendørs eller på festivaler. Festivalverdenen kæmper med at holde fast i håbet om festivaler i 2021.

Men beslutningen fra Malurt kan være et første varsel om den virkelighed, som koncertkulturen måske også vil opleve i 2021 - nemlig at den ikke findes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Annonce