x
Annonce
Erhverv

Legetøj og cykeludlejning: Butik flytter og udvider

Jantje og Tom Maas har forretningen Rømø Cykler og Legetøj. Det går så godt, at der nu bliver udvidet med et nyt butikslokale. Foto: Tobias Heegaard
Der er nye butikslokaler og lejligheder på vej i Havneby på det centrale butikstorv. Forretningen Rømø Cykler og Legetøj bliver udvidet, da der ikke længere er plads i lokalerne.

Havneby: Det er en stor succes at sælge legetøj og udleje cykler i Havneby. Derfor bliver der i øjeblikket bygget nyt på butikstorvet, så forretningen kan få mere plads. I forlængelse af den nuværende forretning bygger HBC Rømø nyt butikslokale og flere ferielejligheder.

Det er Rømø Cykler og Legetøj, der ikke længere har plads nok.

- Vi skal have flere elcykler til udlejning, men vi har ikke plads til dem. Derfor flytter vi legetøjsbutikken ned i den nye bygning, så vi kan få plads til flere cykler, forklarer Tom Maas, der ejer forretningen sammen med sin kone Jantje Maas.

Butikken kommer til at få 157 nye kvadratmetre at boltre sig på.

HBC Rømø købte for 15 år siden de første butikker i Havneby. Siden har virksomheden både bygget Skansen og lokalerne Rømø Cykler og Legetøj i dag holder til i. Denne gang bliver der udvidet med i alt 500 nye kvadratmeter.

- Udover butikslokalet bliver der også fire ferielejligheder henvendt til handicappede. Det betyder blandt andet, at der kommer elevator, borde der kan indstilles i højden og med ekstra gulvplads til kørestolsbrugere i lejlighederne, fortæller Sven-Erik Ravn fra Bevtoft, der ejer HBC Rømø.

Butikken er klar til indvielse 1. marts, mens lejlighederne først er indflytningsklare tre måneder senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce