Annonce
Billund

Lego House på Time Magazines top 50-liste over sejeste steder for børn

Lego House er kommet på en top 50-liste over sejeste steder for børn i Time Magazine. PR-foto: Lego House
Lego House i Billund er med på ny liste hos det anerkendte amerikanske magasin Time Magazine.
Annonce

Billund: Lego House i Billund er endnu engang kommet i fornemt selskab.

Denne gang hos det amerikanske magasin Time Magazine, som torsdag har offentliggjort en ny top 50-liste over verdens sejeste steder for børn i 2019.

Lego House er på listen, som tæller en blanding af destinationer, hvor børn enten kan lege, lære, gå på opdagelse eller spise. Foruden Lego House kan man blandt andet finde en Michelin-stjernet restaurant i Singapore med en gourmet-børnemenu og Amerikas højeste sandklitter på listen.

- At være kommet i så fornemt selskab er en cadeau i verdensklasse. Vi er vanvittig stolte og samtidig begejstrede over, at vi bliver anerkendt for det, vi selv ser som vores største styrke – nemlig at lave sjove, højkvalitets legeoplevelser for børn i alle aldre, udtaler Jesper Vilstrup, administrerende direktør i Lego House, i en pressemeddelelse.

Annonce

Modtaget hæder tidligere

Ifølge Time er listen skabt på baggrund af Time Magazines globale netværk af børnereportere og unge læsere, der har samlet baggrundsinformationerne til listen. Hver nominering er derefter blevet vurderet af Time på flere faktorer, herunder kvalitet, originalitet, bæredygtighed og tilgængelighed.

På listen kan man også finde en anden dansk attraktion: CopenHill, Københavns nye kunstige skibakke, der er bygget på toppen af et forbrændingsanlæg på Refshaleøen i København, er således også med i kategorien for leg.

Hele listen kan ses her: http://time.com/kid-places

Det er ikke første gang, at Lego House tiltrækker sig international opmærksomhed. Forud for åbningen i 2017 offentliggjorde det amerikanske tv-netværk CNN en liste over de 13 bygninger, som kanalen glædede sig mest til ville åbne. Her var Lego House også på listen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce