Annonce
Billund

Lego House på Time Magazines top 50-liste over sejeste steder for børn

Lego House er kommet på en top 50-liste over sejeste steder for børn i Time Magazine. PR-foto: Lego House
Lego House i Billund er med på ny liste hos det anerkendte amerikanske magasin Time Magazine.

Billund: Lego House i Billund er endnu engang kommet i fornemt selskab.

Denne gang hos det amerikanske magasin Time Magazine, som torsdag har offentliggjort en ny top 50-liste over verdens sejeste steder for børn i 2019.

Lego House er på listen, som tæller en blanding af destinationer, hvor børn enten kan lege, lære, gå på opdagelse eller spise. Foruden Lego House kan man blandt andet finde en Michelin-stjernet restaurant i Singapore med en gourmet-børnemenu og Amerikas højeste sandklitter på listen.

- At være kommet i så fornemt selskab er en cadeau i verdensklasse. Vi er vanvittig stolte og samtidig begejstrede over, at vi bliver anerkendt for det, vi selv ser som vores største styrke – nemlig at lave sjove, højkvalitets legeoplevelser for børn i alle aldre, udtaler Jesper Vilstrup, administrerende direktør i Lego House, i en pressemeddelelse.

Annonce

Modtaget hæder tidligere

Ifølge Time er listen skabt på baggrund af Time Magazines globale netværk af børnereportere og unge læsere, der har samlet baggrundsinformationerne til listen. Hver nominering er derefter blevet vurderet af Time på flere faktorer, herunder kvalitet, originalitet, bæredygtighed og tilgængelighed.

På listen kan man også finde en anden dansk attraktion: CopenHill, Københavns nye kunstige skibakke, der er bygget på toppen af et forbrændingsanlæg på Refshaleøen i København, er således også med i kategorien for leg.

Hele listen kan ses her: http://time.com/kid-places

Det er ikke første gang, at Lego House tiltrækker sig international opmærksomhed. Forud for åbningen i 2017 offentliggjorde det amerikanske tv-netværk CNN en liste over de 13 bygninger, som kanalen glædede sig mest til ville åbne. Her var Lego House også på listen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce