Annonce
Erhverv

Legoland fyrer - men fortsætter med events

Der vil også i fremtiden være events i Legoland, selvom organisatoriske justeringer gør, at eventafdelingen nu er lagt ind under aktivitetsafdelingen. Det lover Legoland. Arkivfoto: Lars Fahrendorff
Interne organisatoriske rokeringer betyder, at Legolands eventafdeling fremover hører under aktivitetsafdelingen. Det betyder dog langt fra, at det er slut med events i Legoland, lover forlystelsesparken.

Billund: Syv personer har i efterdønningerne på Legolands 2019-sæson mistet deres arbejde. I samme anledning har den populære forlystelsespark i Billund justeret på den interne struktur.

- Vi har lavet en mindre tilpasning i vores organisation. I den tilpasning har vi ændret på eventafdelingen, så den fremover kommer til at ligge under aktivitetsafdelingen, fortæller Kasper Tangsig, der er pressechef i Legoland.

Det er eventafdelingen, som står for at arrangere og organisere de events, der hvert år finder sted i Legoland. Indtil for få år siden handlede det for eksempel om et meget stort musikarrangement, der fandt sted en gang om året, og i løbet af året får forlystelsesparken blandt andet besøg af en lang række figurer, som det nok især er børnene, der kender - blandt andet fra børnenes tv-kanaler som DR Ramasjang.

Annonce

Events fortsætter

De organisatoriske ændringer og afviklingen af en selvstændig eventafdeling er dog ikke ensbetydende med, at forlystelsesparkens gæster ikke fortsat vil kunne komme til events.

- Vi kommer fortsat til at have events i Legoland. Jeg kan ikke sige noget om, præcis hvor mange der kommer. Det melder vi først ud senere, men der kommer helt sikkert til at være events i Legoland, siger Kasper Tangsig.

Hvem der i løbet af 2020 kommer til at lægge vejen forbi Legoland, er derfor ikke på plads endnu. Og så længe det ikke er tilfældet, vil Legoland ikke garantere omfanget af events.

- Vi er i gang med at planlægge programmet for næste år, så vi er først nu ved at finde ud af, hvordan alting skal se ud, siger Kasper Tangsig.

Ramasjang-figurer på besøg

En tradition, der er gået igen i flere år, er, at børnene på lørdage i september har kunnet møde favoritterne fra DR Ramasjang i Legoland.

Sådan var det også i år, hvor Ramajetterne, Motor Mille, Hr. Skæg og Rosa fra Rouladegade besøgte parken. Tidligere har blandt andet den frække Onkel Reje, som er kendt fra samme kanal, været på spil i Legoland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Christian Bøving vinder Tvprisen

Kommentar For abonnenter

Teatertorden i byrådssalen

Det er ikke altid til at vide, hvad der sætter gang i debatten, når de 27 medlemmer af Vejen Byråd træder sammen. Sådan var det heller ikke på årets første møde i byrådet i tirsdags. Men det skulle vise sig at blive dagsordenens allerførste punkt; Klaus Kildemands anmodning om udtrædelse af byrådet. Det var som sådan ikke Kildemands exit på den lokalpolitiske scene, som satte gang i den verbale bulder og brag, tilhørerne blev vidner til. Allerede forud for byrådsmødet havde løsgængeren Anni Grimm i et læserbrev kritiseret, at formandsposten midt i perioden går fra en socialdemokrat til en anden. Hendes grænse for en ”forhånds-postfordeling” var overskredet, lød det i læserbrevet. Anni Grimm tog også ordet på byrådsmødet, hvor hun kaldte sagsforløbet fra socialdemokraterne for arrogant. Anni Grimm blev i den grad bakket op af Liberal Alliances Martin Boye. Han udtrykte sin bekymring over, at den socialdemokratiske gruppeformand Jørgen Thøgersen med et pennestrøg tilsidesatte Retssikkerhedslovens bestemmelser om, at Børn- og Ungeudvalget selv vælger deres formand. Det står naturligvis Anni Grimm og Martin Boye frit for, hvad de mener. Derom ingen tvivl. Det må være dog berettiget at kaste erindringen tilbage til valgaftenen den 21. november 2017. Lige omkring midnatstide kommer repræsentanter for Venstre, Socialdemokratiet, Det konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti ud for at fortælle, at en bred konstitueringsaftale er på plads. Den fremmødte presse får at vide, hvordan eksempelvis formandsposterne i fagudvalgene fordeles. Socialdemokratiet får i denne forbindelse tildelt formandsposterne i tre udvalg – heriblandt Børn- og Ungeudvalget. Konstitueringsaftalen var Anni Grimm på den sene valgaften selv med til at præsentere som medunderskriver. Aftalen tiltræder Martin Boye også umiddelbart inden Vejen Byråds konstituering i december 2017. Mod slutningen af 2018 bekendtgør Martin Boye dog, at han ikke længere er en del af aftalen. Det er en anden historie. Børn- og Ungeudvalget adskiller sig fra de andre stående udvalg ved, at her sidder også to børnesagkyndige samt en dommer. Anni Grimm mente på byrådsmødet i tirsdags, at Børn- og Ungeudvalget derfor ikke kan sammenlignes med de øvrige stående udvalg, hvor der udelukkende er politisk repræsentation. Det kan godt være, at Retssikkerhedsloven foreskriver, at Børn- og Ungeudvalget selv vælger sin formand. Men det gør de øvrige stående udvalg også. Også borgmesteren vælges formelt af byrådet. Realpolitisk er formandsposterne dog fordelt, når konstitueringsaftalen er underskrevet. Anni Grimm har engang her i avisen leveret et ganske enestående citat, hvor hun slog fast: - Det har simpelthen været nødvendigt at få trådt i klaveret. Citat slut. Her i denne sag virker det som om, at der blev trådt lige hårdt nok. Det tangerer teatertorden. GOD SØNDAG

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];