Annonce
Erhverv

Legoland fyrer - men fortsætter med events

Der vil også i fremtiden være events i Legoland, selvom organisatoriske justeringer gør, at eventafdelingen nu er lagt ind under aktivitetsafdelingen. Det lover Legoland. Arkivfoto: Lars Fahrendorff
Interne organisatoriske rokeringer betyder, at Legolands eventafdeling fremover hører under aktivitetsafdelingen. Det betyder dog langt fra, at det er slut med events i Legoland, lover forlystelsesparken.

Billund: Syv personer har i efterdønningerne på Legolands 2019-sæson mistet deres arbejde. I samme anledning har den populære forlystelsespark i Billund justeret på den interne struktur.

- Vi har lavet en mindre tilpasning i vores organisation. I den tilpasning har vi ændret på eventafdelingen, så den fremover kommer til at ligge under aktivitetsafdelingen, fortæller Kasper Tangsig, der er pressechef i Legoland.

Det er eventafdelingen, som står for at arrangere og organisere de events, der hvert år finder sted i Legoland. Indtil for få år siden handlede det for eksempel om et meget stort musikarrangement, der fandt sted en gang om året, og i løbet af året får forlystelsesparken blandt andet besøg af en lang række figurer, som det nok især er børnene, der kender - blandt andet fra børnenes tv-kanaler som DR Ramasjang.

Events fortsætter

De organisatoriske ændringer og afviklingen af en selvstændig eventafdeling er dog ikke ensbetydende med, at forlystelsesparkens gæster ikke fortsat vil kunne komme til events.

- Vi kommer fortsat til at have events i Legoland. Jeg kan ikke sige noget om, præcis hvor mange der kommer. Det melder vi først ud senere, men der kommer helt sikkert til at være events i Legoland, siger Kasper Tangsig.

Hvem der i løbet af 2020 kommer til at lægge vejen forbi Legoland, er derfor ikke på plads endnu. Og så længe det ikke er tilfældet, vil Legoland ikke garantere omfanget af events.

- Vi er i gang med at planlægge programmet for næste år, så vi er først nu ved at finde ud af, hvordan alting skal se ud, siger Kasper Tangsig.

Annonce

Ramasjang-figurer på besøg

En tradition, der er gået igen i flere år, er, at børnene på lørdage i september har kunnet møde favoritterne fra DR Ramasjang i Legoland.

Sådan var det også i år, hvor Ramajetterne, Motor Mille, Hr. Skæg og Rosa fra Rouladegade besøgte parken. Tidligere har blandt andet den frække Onkel Reje, som er kendt fra samme kanal, været på spil i Legoland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

0 kroner for en hel dags arbejde: Mens andre vagtlæger skovler 40.000 sammen på en vagt, har Michael prøvet det stik modsatte

Annonce