Annonce
Erhverv

Legoland fyrer - men fortsætter med events

Der vil også i fremtiden være events i Legoland, selvom organisatoriske justeringer gør, at eventafdelingen nu er lagt ind under aktivitetsafdelingen. Det lover Legoland. Arkivfoto: Lars Fahrendorff
Interne organisatoriske rokeringer betyder, at Legolands eventafdeling fremover hører under aktivitetsafdelingen. Det betyder dog langt fra, at det er slut med events i Legoland, lover forlystelsesparken.
Annonce

Billund: Syv personer har i efterdønningerne på Legolands 2019-sæson mistet deres arbejde. I samme anledning har den populære forlystelsespark i Billund justeret på den interne struktur.

- Vi har lavet en mindre tilpasning i vores organisation. I den tilpasning har vi ændret på eventafdelingen, så den fremover kommer til at ligge under aktivitetsafdelingen, fortæller Kasper Tangsig, der er pressechef i Legoland.

Det er eventafdelingen, som står for at arrangere og organisere de events, der hvert år finder sted i Legoland. Indtil for få år siden handlede det for eksempel om et meget stort musikarrangement, der fandt sted en gang om året, og i løbet af året får forlystelsesparken blandt andet besøg af en lang række figurer, som det nok især er børnene, der kender - blandt andet fra børnenes tv-kanaler som DR Ramasjang.

Annonce

Events fortsætter

De organisatoriske ændringer og afviklingen af en selvstændig eventafdeling er dog ikke ensbetydende med, at forlystelsesparkens gæster ikke fortsat vil kunne komme til events.

- Vi kommer fortsat til at have events i Legoland. Jeg kan ikke sige noget om, præcis hvor mange der kommer. Det melder vi først ud senere, men der kommer helt sikkert til at være events i Legoland, siger Kasper Tangsig.

Hvem der i løbet af 2020 kommer til at lægge vejen forbi Legoland, er derfor ikke på plads endnu. Og så længe det ikke er tilfældet, vil Legoland ikke garantere omfanget af events.

- Vi er i gang med at planlægge programmet for næste år, så vi er først nu ved at finde ud af, hvordan alting skal se ud, siger Kasper Tangsig.

Annonce

Ramasjang-figurer på besøg

En tradition, der er gået igen i flere år, er, at børnene på lørdage i september har kunnet møde favoritterne fra DR Ramasjang i Legoland.

Sådan var det også i år, hvor Ramajetterne, Motor Mille, Hr. Skæg og Rosa fra Rouladegade besøgte parken. Tidligere har blandt andet den frække Onkel Reje, som er kendt fra samme kanal, været på spil i Legoland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce