Annonce
Billund

Legoland har lavet egen julekalender for de mindste

Legoland har lavet sin egen julekalender, der kan ses på youtube med et nyt afsnit hver dag. PR-foto
På youtube kan man fra 1.-24. december følge med i en julekalender for de mindste, som Legoland selv har lavet.

Billund: Der er dømt magi og spænding, når Olli og prinsessen tager de mindre børn med på eventyr i årets julekalender fra Legoland, som kan ses på Youtube.

Julekalenderen hedder "Den Magiske Julerejse", og her forsvinder Emmet på mystisk vis, så Olli og prinsessen får brug for hjælp for at finde ham inden juleaften.

- Der bliver spænding til det sidste, men det bliver også en sjov og lærerig rejse, hvor børnene bliver inddraget hjemme foran fjernsynet eller ipad'en, når Olli og prinsessen ikke altid har så nemt ved at løse de udfordringer, de står overfor, siger Thomas Høeg, der er marketingchef i Legoland i en pressemeddelelse.

Annonce

Lærerigt for børn

Julekalenderen kommer i 24 afsnit med en varighed på tre-otte minutter.

- Det skal først og fremmest være spændende og sjovt for de lidt mindre børn, men vi har været meget fokuserede på, at de også gerne må lære noget i løbet af julekalenderen. Det kommer både til udtryk igennem hele fortællingen, hvor sammenhold og venskab er meget vigtigt for at løse problemerne, men der er også mange konkrete ting som at tælle og lære om vikinger eller mumier, siger Stine Hegelund Ingemann Thomsen, projektkoordinator på julekalenderen, som også selv spiller "nisse" og har skrevet og sunget titelmelodien til "Den Magiske Julerejse".

Det første afsnit af julekalenderen er klar på YouTube 1. december kl. 6, og sådan fortsætter det hver dag frem til juleaften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];