Annonce
Billund

Legoland har lavet egen julekalender for de mindste

Legoland har lavet sin egen julekalender, der kan ses på youtube med et nyt afsnit hver dag. PR-foto
På youtube kan man fra 1.-24. december følge med i en julekalender for de mindste, som Legoland selv har lavet.

Billund: Der er dømt magi og spænding, når Olli og prinsessen tager de mindre børn med på eventyr i årets julekalender fra Legoland, som kan ses på Youtube.

Julekalenderen hedder "Den Magiske Julerejse", og her forsvinder Emmet på mystisk vis, så Olli og prinsessen får brug for hjælp for at finde ham inden juleaften.

- Der bliver spænding til det sidste, men det bliver også en sjov og lærerig rejse, hvor børnene bliver inddraget hjemme foran fjernsynet eller ipad'en, når Olli og prinsessen ikke altid har så nemt ved at løse de udfordringer, de står overfor, siger Thomas Høeg, der er marketingchef i Legoland i en pressemeddelelse.

Annonce

Lærerigt for børn

Julekalenderen kommer i 24 afsnit med en varighed på tre-otte minutter.

- Det skal først og fremmest være spændende og sjovt for de lidt mindre børn, men vi har været meget fokuserede på, at de også gerne må lære noget i løbet af julekalenderen. Det kommer både til udtryk igennem hele fortællingen, hvor sammenhold og venskab er meget vigtigt for at løse problemerne, men der er også mange konkrete ting som at tælle og lære om vikinger eller mumier, siger Stine Hegelund Ingemann Thomsen, projektkoordinator på julekalenderen, som også selv spiller "nisse" og har skrevet og sunget titelmelodien til "Den Magiske Julerejse".

Det første afsnit af julekalenderen er klar på YouTube 1. december kl. 6, og sådan fortsætter det hver dag frem til juleaften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce