Annonce
Billund

Legoland-nyhed 2020: Nu kan du se en film svævende

I 2020 kommer der hele 3 nye forlystelser i Legoland Billund. Foto: Martin Ravn
Lego Movie World bliver fra 2020 en del af Legoland. Her kommer tre nye forlystelser - og du kan se en film svævende.

Billund: Miniland, Piratland, Adventureland, Duploland. Der er mange "lande" i Legoland, og i 2020 kommer en ny til samlingen, når Lego Movie World bliver tilføjet.

Der er tale om et farverigt og underholdende område med de velkendte figurer fra de populære legofilm "Lego Movie" og "Lego Movie 2".

I Lego Movie World kommer der også hele tre nye forlystelser for både små og store gæster samt hele familien.

- Vi ser frem til et helt nyt land i et velkendt tema, hvor mange allerede har en relation til figurerne, sagde direktøren for Legoland Billund, Christian Woller.

I Legoland er de allerede godt i gang med at bygge det nye område, der skal stå klar, når parken åbner i foråret 2020. Med det nye område, der skal ligge bag "Adventureland", udvides parken med hele 5.000 kvadratmeter, og dermed når det samlede areal for parken op på omring de 150.000 kvadratmeter.

Annonce

Lego Movie World

Åbning: 2020

Areal: 5.000 m2

LEGO figurer: 40

Forlystelser: Flying Theater, aerobat forlystelse og droptårn, der bygger på Unikitty karakteren fra LEGO Filmen 2

Legeplads: Legepladsen bliver et 10 meter højt legetårn målrettet de 2-5 årige med to rutsjebaner og sjove legeaktiviteter

Fotomuligheder: Der er mange seje fotomuligheder – herunder Emmets dobbeltdækkersofa.

Tematisering: THE LEGO® MOVIE™ World bliver et gennemtematiseret område, hvor man træder helt ind i filmenes univers og kommer på besøg i de kendte områder fra filmene.

Investering: Største investering i LEGOLAND parken til dato.

Placering: Det nye område kommer til at ligge i området bag X-treme Racers indgang både fra Adventure Land og Polar Land.

Aktiviteter for hele familien

Hovedforlystelsen er en "flyvende biograf", hvor de, som prøver, svæver foran et stort filmlærred, mens de får en masse effekter at mærke. Forlystelsen er for hele familien, og er den første af sin art i Skandinavien.

For de mindre børn er der både en ny legeplads og en forlystelse kaldet "Unikittys drop tower", der er opkaldt efter en af de kendte personligheder fra universet. Her vil børnene kunne mærke karakterens humør, der både "går op og ned".

De større børn har også noget at glæde sig til. Flere små fly vil alle blive hejst op i 14 meters højde, og så kan man selv rotere med vingerne og dreje hele 360 grader rundt om sin egen akse.

Med alt det nye kan garvede legolandgæster måske frygte, at nogle af de gamle aktiviteter vil blive fjernet som følge af det nye byggeri, men ifølge Christian Woller er der ingen grund til bekymring.

- Der er intet af det gamle, der vil blive fjernet i forbindelse med det nye område.

Lego Movie World findes i dag også i Legoland Florida, dog i en anden udformning.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Annonce