Annonce
Esbjerg

Leif er livsnyder PhD: Mangler et sted at spille billard i Ribe

Leif Ludvigsen(tv.) og Henrik Hoffmann ønsker sig brændende et sted i Ribe, hvor de kan spille keglebillard. Enten i et nyt aktivitetshus eller i andre lokaler i Ribe, hvor man sammen med andre kunne lave en billardklub. Foto: Kåre Welinder
Leif Ludvigsen og Henrik Hoffmann vil meget gerne spille keglebillard i Ribe. Enten i et nyt aktivitetshus eller i andre lokaler i byen, og de ærgrer sig over, at de skal køre væk fra byen, fordi der ikke findes en billardklub i Ribe.
Annonce

Ribe: Livsnyder PhD, står der på Leif Ludvigsens visitkort.

- Det betyder Pensionist hele Dagen, griner Leif Ludvigsen, der mødte op i seminariehuset i Ribe tirsdag formiddag for at støtte op om et nyt, samlende aktivitetshus for aktive og sociale ældre i Ribe. Sammen med Henrik Hoffmann havde han et helt specifikt ønske om at komme til at spille mere billard. Enten i et aktivitetshus eller i andre lokaler i Ribe.

- Der er ingen billardklub i Ribe, og vi ønsker os så inderligt et sted med to borde, hvor vi kan spille keglebillard, sagde Leif Ludvigsen, der idag må køre til Bramming og Gørding sammen med Henrik Hoffmann for at spille.

- Vi vil gerne mødes med andre, der også vil spille, og jeg håber det kan lade sig gøre i Ribe, sagde Henrik Hoffmann, der for to år siden flyttede fra Gråsten til Ribe, og selv har en billardbord, der dog er ca. 3/4 størrelse af et almindeligt billardbord.

Leif Ludvigsen har spillet billard i 30 år, og blandt andet været dommer ved DM i billard, og begge herrer forklarede, at keglebillard er den perfekte sport til at holde hjernen igang.

Ønsker man at spille billard eller lave en billardklub med Leif Ludvigsen og Henrik Hoffmann, eller har man lokaler eller borde til rådighed i Ribe, så kan Leif Ludvigsen kontaktes på mobilnummer 28951006.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce