Annonce
Esbjerg

Leif er livsnyder PhD: Mangler et sted at spille billard i Ribe

Leif Ludvigsen(tv.) og Henrik Hoffmann ønsker sig brændende et sted i Ribe, hvor de kan spille keglebillard. Enten i et nyt aktivitetshus eller i andre lokaler i Ribe, hvor man sammen med andre kunne lave en billardklub. Foto: Kåre Welinder
Leif Ludvigsen og Henrik Hoffmann vil meget gerne spille keglebillard i Ribe. Enten i et nyt aktivitetshus eller i andre lokaler i byen, og de ærgrer sig over, at de skal køre væk fra byen, fordi der ikke findes en billardklub i Ribe.

Ribe: Livsnyder PhD, står der på Leif Ludvigsens visitkort.

- Det betyder Pensionist hele Dagen, griner Leif Ludvigsen, der mødte op i seminariehuset i Ribe tirsdag formiddag for at støtte op om et nyt, samlende aktivitetshus for aktive og sociale ældre i Ribe. Sammen med Henrik Hoffmann havde han et helt specifikt ønske om at komme til at spille mere billard. Enten i et aktivitetshus eller i andre lokaler i Ribe.

- Der er ingen billardklub i Ribe, og vi ønsker os så inderligt et sted med to borde, hvor vi kan spille keglebillard, sagde Leif Ludvigsen, der idag må køre til Bramming og Gørding sammen med Henrik Hoffmann for at spille.

- Vi vil gerne mødes med andre, der også vil spille, og jeg håber det kan lade sig gøre i Ribe, sagde Henrik Hoffmann, der for to år siden flyttede fra Gråsten til Ribe, og selv har en billardbord, der dog er ca. 3/4 størrelse af et almindeligt billardbord.

Leif Ludvigsen har spillet billard i 30 år, og blandt andet været dommer ved DM i billard, og begge herrer forklarede, at keglebillard er den perfekte sport til at holde hjernen igang.

Ønsker man at spille billard eller lave en billardklub med Leif Ludvigsen og Henrik Hoffmann, eller har man lokaler eller borde til rådighed i Ribe, så kan Leif Ludvigsen kontaktes på mobilnummer 28951006.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Annonce