Annonce
Billund

Lejemålet er endnu ikke opsagt: Men mange har allerede spurgt til Billund Erhvervsfremmes lokaler i Billund Centret

Lokaler i Billund Centret er eftertragtede. Selvom Billund ErhvervsFremme endnu ikke har forladt sit lejemål på grund af endelige formaliteter, så spørger mange til deres lokaler. Arkivfoto
Når Billund Erhvervsfremme flytter ind sammen med Børnenes Hovedstad på Kløvermarken, kommer der ledige lokalder i Billund Centret - og de er allerede efterspurgt.
Annonce

Billund: Ledige lokaler i Billund, som man kan låne eller leje i en periode, er en eftertragtet vare i Billund.

Ti henvendelser har centerleder Hardy Sørensen fået i den seneste tid, og henvendelserne går på de ledige lokaler, der snart kommer i Billund Centret.

Billund ErhvervsFremme rykker nemlig ud af sine lokaler i midten af centret og ind på Kløvermarken sammen med Børnenes Hovedstad, men Hardy Sørensen er ikke bekymret for tomme lokaler i centret.

- Rigtig mange foreninger, store som små, vil gerne have et rum enten til at bruge en enkelt eller et par gange eller over længere tid, og det er jo det, der er meningen med centret, siger Hardy Sørensen.

Han kan dog ikke love nogen noget, før Billund ErhvervsFremme har opsagt sit lejemål, hvilket kan ske tidligst den 1. februar. Herefter skal der så være møde med forvaltningen.

Jeg kunne sagtens bruge 3-4 lokaler mere, og så må de gerne være fleksible og kunne gøres større og mindre. Teatersalen giver ikke rigtig mening i forhold til møder - den er for stor.

Hardy Sørensen, centerleder, Billund Centret

Annonce

Fleksible lokaler

Hardy Sørensen kunne sagtens bruge tre-fire lokaler, der kan huse både 20, 40 og 100 mennesker.

- Vi siger nej til rigtig mange, der spørger, om de kan låne eller leje et lokale. Her foregår en del - der er for eksempel både sprogundervisning, aftenskole, yoga, bridge og afholdelse af kurser, siger Hardy Sørensen, der også oplever, at større virksomheder booker møder i centret.

Han mener, at der er mangel på lokaler i Billund, og han efterspørger selv flere lokaler, som er fleksible i deres opbygning.

Annonce

Udskudt planer

Der er planer om, at Billund Centret skal bygges om - eventuelt som et børnekulturelt ressourcecenter - men planerne er blevet udskudt et par gange - senest til 2023.

- Men der er da blevet lavet nogle forundersøgelser, i forhold til hvad bygningen kan holde til og i forhold til det tekniske, om der kan bygges ovenpå, siger Hardy Sørensen.

Oprindeligt er huset en gave givet til byens borgere af familien Kirk Kristiansen og Ole Kirks Fond. Det blev bygget i 1973 som et samlingssted for børn og voksne, unge og gamle, og i årenes løb er det blevet flittigt brugt af mange foreninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce