Annonce
Læserbrev

Lemfældigt omgang med skatteborgernes penge


Annonce

Læserbrev: I Dansk Folkeparti undrer vi os, sammen med store dele af Esbjerg Kommunes borgere, over, at der blev afholdt et personaleseminar med overnatning på hotel i Billund til en pris på omkring 300.000 kroner.

Som politisk parti i byrådet bliver vi bombarderet med tilkendegivelser, der går fra hovedrysten til vrede.

Vi forstår til fulde de tilkendegivelser efter en netop afsluttet budgetlægning, som uundgåeligt har ramt bredt blandt kommunens borgere. Det har været svært at forklare vores borgere, at det var nødvendigt på grund af en trængt økonomi, når de kan læse om sådanne disponeringer hos forvaltningen.

I Dansk Folkeparti tager vi afstand fra disponeringen, som vi hverken har lod eller del i. Der er ikke tale om en ulovlig disponering i forvaltningen, men en brist i respekten for de borgere, der oplever konsekvenserne af det vedtagne budget.

Vores opfattelse er, at det faglige udbytte kunne være opnået i kommunale lokaliteter med overnatning i egne senge. Det kunne naturligvis ikke have vendt op og ned på kommunens trængte økonomi, men borgerne spørger helt naturligt sig selv om, hvor mange andre steder man forholder sig lige så lemfældigt til skatteborgernes penge.

En sådan oplevelse kan betyde, at vi må kræve, at vi som politikere skal gøres bekendt med alle eksterne kurser og seminarer, der planlægges i fremtiden - vi kan og vil ikke i Dansk Folkeparti forsvare det, der hos borgerne med rette kan opfattes som frås.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce