Annonce
Vejen

Lene åbner butik og webshop

Lene Nielsen har indrettet en butik med et lille udvalg af de produkter, som hun sælger fra sin butik og webshop ByDuholm. Foto: Dorthe Andresen
43-årige Lene Nielsen har åbnet butikken og webshoppen ByDuholm på Industriparken 3 i Skodborg. I begyndelsen vil det mest være unika-brugskunst, hun vil sælge.

Skodborg: Det kan roligt kaldes et familieprojekt - Lene Nielsens butik og webshop ByDuholm, som hun har åbnet på Industriparken 3.

For det er husbonden Søren, der har været i gang med både at flytte et fyr, en skorsten, sætte nye lofter op og brække en væg ned, mens døtrene blandt meget andet har hjulpet med at lave logo, visitkort og med at pakke varer ud.

På adressen driver Lene og Søren Nielsen i forvejen virksomheden SAC Center, der servicerer og handler med landmænd. Og så fik Lene Nielsen ideen til også at have en butik, der handler med forskellig unika-brugskunst.

- Jeg synes, jeg havde tiden til det, og jeg havde lyst til at lave noget mere. Jeg går jo alligevel og pakker ud og pakker ind til landmændene, så kan jeg da også gøre det til hr. og fru Danmark, smiler Lene Nielsen, der i første omgang havde etableret webshoppen på nettet.

- Mange kom her for at hente deres varer, og så synes jeg, at der godt kunne være et rum, så de kunne se mere af det, jeg har, siger Lene Nielsen.

Annonce

Blå bog

Lene Nielsen er 43 år.

Hun er gift med Søren - parret har netop holdt 20-års bryllupsdag.

Lene og Søren Nielsen driver sammen med to medarbejdere virksomheden SAC Center på Industriparken 3 i Skodborg, hvor Lene Nielsen nu har åbnet sin butik og webshop ByDuholm.

Lene Nielsen stammer fra Vojens, og hun har blandt andet boet i Bække og Vejen, inden familien i 2004 flyttede til den nuværende adresse i Skodborg.

Familien tæller derudover de tre døtre Kathrine på 20 år, Karoline på 17 år, Kirstine på 11 år og to søde schæfterhunde.

Stille og rolig opbygning

Til at begynde med vil det mest være brugskunst, som Lene Nielsen vil forhandle, men hun afviser ikke, at hun på et senere tidspunkt udvider sortimentspaletten.

- Nu skal det først stille og roligt bygges op. Og så må jeg se, hvad der ellers er efterspørgsel på, smiler Lene Nielsen, der i butikken også sælger plakater, som den ældste datter Kathrine har kreeret.

- Hun har lavet en Skodborg-plakat, en Jels-plakat og en plakat med Skodborg Frivillige Brandværn, og hun arbejder på at lave en plakat med Vojens, fortæller Lene Nielsen, der oprindeligt stammer fra Vojens, og familien sætter blandt andet kursen mod byen, når ishockeyholdet SønderjyskE spiller.

- Hele familien er vild med ishockey, kommer det fra Lene Nielsen, der ser frem til at komme endnu mere i gang med sin nye butik.

- Jeg glæder mig til at få spredt nyheden om butikken ud, siger Lene Nielsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce