Annonce
Trekantområdet

Lene Bach fortsætter i Fredericia Shopping: Skal også udføre opgaver for det nye Byforum

Lene Bach har i en periode varetaget opgaverne i Fredericia Shopping. Nu bliver der permanent. Arkivfoto: Thomas Kvist Christiansen
Annonce

Fredericia: Siden marts har erhvervskonsulent hos Business Fredericia, Lene Bach, varetaget Fredericia Shoppings opgaver, efter by- og eventkoordinator Karina Wærnskjold-Thiesen opsagde sit job.

Nu bliver opgaverne permanent. Desuden skal hun fortsætte med at tage sig af opgaver for det nye Fredericia Byforum. Det oplyser Business Fredericia i en pressemeddelelse.

- Lene Bach skal både drifte Fredericia Shoppings opgaver og være med til at implementere nye udviklingsopgaver, som bliver udstukket fra Fredericia Byforum. Derfor har vi valgt at titulere Lene Bach som udviklingskonsulent, fortæller erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Byudvikling har fået et større fokus de senere år, og det skal det nye Fredericia Byforum være med til at sætte skub under - både i forhold til bosætning og til at tiltrække nye virksomheder til kommunen.

-  I Business Fredericia er netop ét af vores indsatsområder at sikre Fredericia som Handelsby i 2030, hvilket vi sigter efter i et godt og stærkt samarbejde med både Fredericia Kommune og byens andre aktører, forklarer Lene Bach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce