Annonce
Tønder

Lene leverer vin fra små franske vingårde direkte til din dør

Lene Nørgaard Hansen er indehaver af Kulturvin i Møgeltønder. Hun tilbyder nu at bringe vin til døren hos private i kommunen.Privatfoto
Kulturvin i Møgeltønder leverer normalt masser af vin til lokale restauranter og caféer. Den nuværende situation gør, at der må tænkes i alternative baner.

Møgeltønder: Indehaver af Kulturvin i Møgeltønder, Lene Nørgaard Hansen, har ligesom de fleste andre erhvervsdrivende kunnet se, hvordan omsætningen i firmaet kun er gået én vej under den nuværende krise.

Det har dog ikke fået hende til at miste modet og kaste håndklædet i ringen. Tværtimod. For god vin er der en god chance for, at de indespærrede danskere ikke vil undvære.

Derfor har hun nu besluttet at sadle midlertidigt om, og hun tilbyder nu at levere den bæredygtige vin, der kommer fra små franske vingårde, direkte til døren hos private kunder i Tønder Kommune.

Annonce

Tænker du også ud af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Små leverancer

Lene Nørgaard Hansen leverer sædvanligvis meget vin til hoteller, restauranter og caféer, men de leverancer er gået helt i stå. Derfor er hun nu i stedet klar med et tilbud til private.

- Jeg har besluttet at levere vin direkte til døren hos kunderne, så de kan hygge sig derhjemme.Jeg har i den sidste uge leveret ned til tre flasker ad gangen uden ekstra regning til mine kunder, fortæller Lene Nørgaard Hansen i en mail.

Man kan se, hvilke vine, Kulturvin tilbyder både på Facebook og på firmaets hjemmeside. Som et ekstra tiltag, og for at komme sine nødstedte kolleger i møde, har Lene Nørgaard Hansen desuden besluttet, at hun giver rabat, hvis man har købt takeaway lokalt.

- Man kan ringe eller skrive om, hvilke vine man ønsker leveret. Og hvis man bestiller hvidvin eller mousserende vin, så sørger jeg selvfølgelig for, at vinen er afkølet, når den leveres, understreger Lene Nørgaard Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Annonce