Annonce
Billund

Lene overtager hele Hapa

Lene Sønderby Knudsen overtager den 1. oktober Hapa på Morsbøl Skolevej.

Lene Sønderby Knudsen åbnede 1. april sin tøjbutik hos Hapa. Nu køber hun hele butikken.

Annonce

GRINDSTED: Indehaveren af livsstilsbutikken Hapa på Morsbøl Skolevej, Kim Bangsgaard, har solgt butikken til Lene Sønderby Knudsen.

Hun åbnede i april tøjbutikken Meer by Hapa og overtager fra den 1. oktober altså også den resterende del af Hapa.

Kim Bangsgaard overtog Hapa i august 2014 efter Lili og Gunnar Schmidt Hansen, og fredag den 30. september har han sidste dag i butikken.

Han traf beslutningen om at sælge Hapa i sin sommerferie, da han gerne ville prøve noget andet. Han starter sit eget importfirma af vin og specialøl, som han nu skal rundt og sælge til kunder i primært Jylland og på Fyn.

Han slipper dog ikke helt Hapa, da han vil komme forbi og sælge vin og øl, ligesom han har sagt ja til fortsat at stå for vinsmagningen, som fortsætter under den nye ejer.

- Jeg har det fint med min beslutning, selv om det bliver vemodigt. Jeg vil komme til at savne Hapa, men føler også, at jeg har lyst til at komme ud på landevejene igen, som jeg var, før jeg overtog Hapa, fortæller Kim Bangsgaard.

For kunderne kommer ejerskiftet til at betyde, at der kommer mere brugskunst ind igen - som der var i Lili og Gunnar Schmidt Hansens tid.

- Vi vil stadig være Skjold Burne-forhandler og have vinsmagning, som Kim og en repræsentant fra Skjold Burne Vine vil stå for. Vi har været på kursus for at lære noget om vinene, og Kim vil også lære os op, siger Lene Sønderby Knudsen, der beholder både hjemmesiden og telefonnummeret til Hapa.

Kunderne skal holde øje med Hapa efter den 1. oktober, for der vil løbende komme nyt brugskunst ind og der vil komme et par leverandører og hjælpe til med indretningen.

Lene Sønderby Knudsen driver i forvejen butikkerne Meer i Henne og Hvide Sande, hvor der er højsæson om sommeren. Derfor vil hun mest være i Hapa om vinteren.

Lene Sønderby Knudsen overtager den 1. oktober Hapa på Morsbøl Skolevej.
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Gram Equipment går rettens vej for at få 650 mio. kroner efter skandalehandel: De kommer til at tilbagebetale uanset hvad

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand har fået sin sorte by

Danmark For abonnenter

Forstå skandalesagen om de udenlandske chauffører i slumlejr

Annonce