Annonce
Sydjylland

Lene skal styre kommunikationen hos Haderslev Stift

Lene Kjældgaard. Foto: Haderslev Stift

Haderslev Stift har fået ny kommunikationsmedarbejder, og det er en med en alsidig baggrund. Lene Kjældgaard har tidligere arbejdet som komunikationskonsulent ved Haderslev Kommune, hun har været pr-konsulent hos TV 2 Kommunikation og haft en lignende stilling ved forlaget Peoples Press.

38-årige Lene Kjældgaard blev uddannet ved Damarks Journalisthøjskolen i 2006 og flyttede for nogle år siden tilbage til fødebyen Kolding med mand og søn efter at have boet i København i 11 år.

I Haderslev Stift skal Lene Kjædgaard stå for al presse og kommunikation via stiftets forskelige medieplatforme som nyhedsbreve, Facebook, hjemmeside og magasin. Internt skal hun sikre kommunikationen mellem præster, provstier og menighedsråd.

I sin fritid er den nye kommunikationsmedarbejder spejderleder ved KFUMs Mariesmindegruppe, hun løber, er frivillig i Kolding e-sport, ligesom hun læser mange bøger og elsker podcast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad skal vi med 1. maj?

Statsminister Mette Frederiksen (S) leverer indirekte det måske bedste bevis for, at den traditionelle fejring af arbejdernes internationale kampdag den 1. maj enten bør afskaffes eller finde en anden form: Socialdemokratiets formand stiller ikke op i Fælledparken på denne dag. Epicentret for den danske arbejdskamp, der hvor Louis Pio under Slaget på Fælleden den 5. maj 1872 blev arresteret i sit forsøg på at opnå bedre forhold for landets arbejdere, lige præcis dér ønsker formanden for Socialdemokratiet ikke at stille op. Vi ved godt, at det er hendes og regeringspartiets nærmest maniske trang til at kontrollere og polere virkeligheden, der har været udslagsgivende. For hun vil utvivlsomt, som i øvrigt forgængerne Helle Thorning-Schmidt og Poul Nyrup Rasmussen fra samme parti har oplevet det, blive udsat for larmende protester af enhver art og måske endda overdøvet for rullende kameraer, og det passer dårligt ind i den socialdemokratiske selviscenesættelse. Men det er også et stærkt tegn på, at den vigtigste kamplads for landets arbejdere altså ikke betyder alverden for statsministeren og i hvert fald ikke nok til at blive skrevet i hendes kalender på netop denne dag. I det hele taget er det på tide at kigge med friske øjne på 1. maj, der for manges vedkommende er indskrevet i overenskomsten som en hel eller en halv fridag. For ser man på tilstrømningen til denne dag landet over, er den både aftagende og aldrende. Med god grund. De store afgørende sejre for arbejdstagerne blev vundet for mange år siden; arbejdstidens nedsættelse, lønnet ferie, fem dags arbejdsuge og meget andet har været virkelighed i mange år. De historiske kampe er fortid, fordi arbejdsmarkedet har ændret sig, og den manglende tilslutning skal blandt andet findes i, at man i fagbevægelsen febrilsk klamrer sig til en stråmandsmodsætning, der ikke længere findes mellem arbejdsgivere og arbejdstagere. Det kan folk godt gennemskue. 1. maj i sin nuværende form har overlevet sig selv, der er behov for nytænkning.

Kolding

Sluse, pumpe og p-pladser til regnvand er klar i Kolding om tre-fire år

Kolding

Sandsække stilles nu klar til de næste dages regnvejr: Skal forhindre nye oversvømmelser

Varde For abonnenter

Frihedsbudskabet lød: I køkkenet sad ungarske soldater - i stuen var en tysk desertør

Annonce