Annonce
Tønder

Lettelse: 18 testet negativ for Covid 19

Lederen af Tønder Sport- og Fritidscenter, Claus Beck, er glad for, men ikke overrasket over, at hans medarbejdere inklusive ham selv ikke er smittet med Covid 19.  Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Personalet i Tønder Sport- og Fritidscenter er blevet testet for corona, efter at to ungdomsspillere fra Skanderborg, der havde været i Tønder, var blevet testet positive.
Annonce

TØNDER: - Alle 18 inklusive mig selv er blevet testet, og alle er testet negativ for Covid 19.

Sådan lyder meldingen fra lederen af Tønder Sport- og Fritidscenter, Claus Beck, efter at centret forrige weekend var kommet i corona-søgelyset.


Selv om der kun havde været fire på arbejde i forbindelse med træningsopholdet, valgte vi at teste alle 18 medarbejdere.

Claus Beck, leder, Tønder Sports- og Fritidscenter


Det skete i kølvandet på, at flere ungdomshold fra Skanderborg havde været på træningslejr i Tønder. Blandt spillerne var to, der forud for opholdet i Tønder havde været hjælpere på en fodboldlejr hjemme i Skanderborg. Her var lederen efterfølgende blevet testet positiv. Efter hjemkomsten fra Tønder var de to spillere ligeledes blevet testet positive.

Annonce

Alle testet

Da Tønderhallernes ledelse blev orienteret om situationen, blev der ikke taget chancer.

- Selv om der kun havde været fire på arbejde i forbindelse med træningsopholdet, valgte vi at teste alle 18 medarbejdere. Alle var negative, og jeg havde faktisk ikke forventet andet. Ingen havde symptomer, men jeg sagde til alle, at de skulle testes for deres egen sikkerheds skyld, og for at vi som center ikke får et dårligt ry og rygte, siger Claus Beck.

Ifølge ham følger sport- og fritidscentret samtlige råd og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Fra Skanderborg er der efterfølgende kommet meldingen om, at alle 62 spillere, der var i Tønder, er testet negative ved anden test, og at alle 172 børn fra fodboldskolen i Skanderborg ligeledes er testet negative ved anden test.

Annonce

Adskilt

Claus Beck fortæller i øvrigt, at Tønderhallerne i denne tid oplever et højt aktivitetsniveau med blandt andet flere træningslejre - både danske og tyske klubber besøger centret.

- Vi bestræber os på at holde foreningerne adskilt, både hvad angår omklædningsrum og i forbindelse med bespisning, lyder det fra centerlederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce