Annonce
Kolding

Lettelse på plejehjem: Ingen er corona-positive

Forhåbentlig er de sluppet med skrækken her på plejehjemmet Teglgårdsparken. Foto: Google StreetView
Efter en rask medarbejder på plejehjemmet Teglgårdsparken mandag blev testet positiv for corona-smitte, er alle hendes kolleger og de 30 plejehjemsbeboere blevet testet. Ingen er positive.
Annonce

Kolding: Beboere, ansatte og pårørende på plejehjemmet Teglgårdsparken kan ånde lettede op. Efter at alle ansatte og beboere er blevet testet for corona-virus, foreligger resultatet nemlig nu: Alle er testet negative.

Det oplyser kommunaldirektør og leder af Kolding Kommunes corona-krisestab Thomas Boe.

- Men proceduren er, at alle skal testes to gange, inden vi kan sige, at vi er 100 procent fri. Næste runde kommer i næste uge, oplyser han.

En rask medarbejder på plejehjemmet blev mandag testet positiv for corona-smitte uden at have sygdomssymptomer, og siden er alle hendes 50 kolleger og de 30 plejehjemsbeboere blevet testet. De sidste to svar indløb fredag.

Den smittede medarbejder er en af de 2600 medarbejdere fra senior- social- og fritidsområdet i Kolding Kommune, der er blevet tilbudt en frivillig test. Hun er sendt hjem fra arbejde og kan først begyndte på jobbet igen, når hun er testet negativ for corona-smitte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce