Annonce
forside

Lettet Iver fik en plads i byrådet

En overgang troede Iver Enevoldsen ikke, at stemmerne i Hvide Sande ville række til en plads i byrådet. Men det lykkedes. Foto: Jørgen Kirk

Ringkøbing-Skjern: Selv om det langt fra er alle, der er lige begejstrede over udsigten til at have en tidligere borgmester med i byrådsgruppen, så bliver det tilfældet for Venstre. Det lykkedes nemlig for Iver Enevoldsen at blive genvalgt til byrådet.

- Jeg er selvfølgelig både lettet og glad over at blive valgt. Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne ville fortsætte i politik. Det får jeg nu muligheden for, og det er jeg meget tilfreds med siger Iver Enevoldsen.

Han blev valgt som det niende af Venstres 11 mandater med et personligt stemmetal på 443 stemmer. At der ikke er borgmestereffekt i en tidligere borgmester bliver understreget af, at Enevoldsen for fire år siden fik knap 2.000 personlige stemmer.

Iver Enevoldsen har været folkevalgt i 36 år, og han er altså klar til fire mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce