Annonce
Speedway

Lettet Iversen: Jeg havde styr på nerverne

Niels-Kristian Iversen, der her ses sammen med landstræner Hans Nielsen, var naturligvis et stort smil, da han havde sikret sig en plads i grandprix-serien 2020. Foto: sportxpress /RItzau Scanpix
Niels-Kristian Iversen er også grandprix-kører i 2020. Han blev toer i weekendens GP Challenge i kroatiske Gorican.
Annonce

Det lettede. Det lettede faktisk urimelig meget.

Niels-Kristian Iversen var en glad mand, da han havde erobret en andenplads i den altid nervepirrende GP Challenge, hvor der køres om tre faste pladser i grandprix-serien.

- Nu kan jeg tage en dyb indånding og puste ud. Det var virkelig dejligt at klare paragrafferne, og nu har jeg ikke længere i samme grad kniven for struben, mener han.

Iversen hentede 11 af 15 mulige point i knald eller fald løbet i kroatiske Gorican. Det samme gjorde Matej Zagar, mens Max Fricke fik 10 point og snuppede den sidste af de tre eftertragtede pladser.

- Selvom jeg er med igen til næste år, er jeg meget opsat på at få sluttet 2019 godt af i grandprix-sammenhæng. Indtil videre har det ikke været stabilt og godt nok i år. Længere er den ikke, men der er stadig fire grandprixer tilbage, og mit mål er et par finaler og selvfølgelig allerhelst en sejr.

Det var andet år i træk, at Iversen kørte sig i top tre i en GP Challenge og på den måde sikrede sig en grandprix-billet.

- Jeg har efterhånden prøvet det her løb mange gange. Der er mange nerver på, men jeg havde styr på det, og jeg fik samlet mig selv og lavede en god præstation. Det er selvfølgelig dejligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce