Annonce
Vejen

Liberal Alliance tilføjer maskinmester til listen

Kaare Clement Thingstrup Pedersen er 28 år og bor sammen med sin kæreste i Vejen. Erfaringen tæller maskinmester til søs, brandmand og portør i Billund Lufthavn, værnepligt i Beredskabsstyrelsen samt som omsorgsmedhjælper for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser. Privatfoto

Vejen: Kaare Clement Thingstrup Pedersen er nyeste navn på kandidatlisten for Liberal Alliance til kommunalvalget i november.

- Politik er for mig pligten til at gøre en forskel. Hos Liberal Alliance arbejder vi for et friere og rigere samfund, hvor engagement og virkelyst ikke begrænses af kvælende bureaukrati. Gennem tiden har flere kollegaer og jeg selv rystet meget på hovedet over meningsløse regler og procedurer. Jeg vil bidrage med friske ideer og konkrete løsninger på udfordringerne, siger Kaare Clement Thingstrup Pedersen.

Den 28-årige byrådskandidat kommer oprindeligt fra Vejen, men har i en årrække været bosat i Fredericia, hvor han uddannede sig til maskinmester. Nu er han flyttet tilbage og glæder sig til at bidrage til den politiske debat i sin hjemkommune.

Annonce

- Liberal Alliance er partiet for det arbejdende Danmark. De der ser lyst på fremtiden og ved at værdierne, der bærer samfundet, skabes i erhvervslivet. Jeg er derfor rigtig glad for at have Kaare på holdet, der med sin nysgerrige og nøgterne tilgang til udfordringer altid er værd at lytte til. Det er hvad Vejen Byråd skal have mere af, siger Liberal Alliances spidskandidat, Martin Boye.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce