Annonce
Kolding

Lidl vil udvide sin butik på Vejlevej

Sådan kommer det til at se ud, når Lidl har bygget til på Vejlevej. Udvidelsen er den del af bygningen, som ligger bag ved Burger King. Illustration: Ginneruparkitekter
Lidl Danmark vil udnytte rammen for maksimal butiksstørrelse for butikken på Vejlevej. Nu laver Kolding Kommune den nødvendige lokalplan.

Kolding: Nu får kunder hos Lidl på Vejlevej snart en ny og større forretning at gå på indkøb i.  Lidl Danmark A/S ønsker nemlig at udvide sin eksisterende dagligvarebutik, så den maksimalt udnytter rammerne for, hvor stort butiksarealet må være.

Udvidelsen kræver, at Kolding Kommune laver en ny lokalplan for området, og det har politikerne i plan-, bolig- og miljøudvalget netop sagt god for.

Butikken på hjørnet af Lærkevej og Vejlevej er lige nu 1442 kvadratmeter stor, og planen er, at den skal vokse til 2000 kvadratmeter.

Annonce

Det kræver imidlertid, at der skal skaffes plads til flere parkerings-pladser - og det krav indfrier Lidl ved at opkøbe de arealer i lokalplanområdet, som i dag anvendes til salg af planter og bilværksted og rive de tilhørende bygninger ned. Den eksisterende Burger King-restaurant bliver ikke berørt.

Manøvren skaber plads til yderligere 25 p-pladser i området, så antallet kommer op på i alt 140, hvilket er seks flere, end loven kræver.

By- og udviklingsforvaltningen forventer, at den er klar med et forslag til en lokalplan i slutningen af september, hvorefter den kommer i offentlig høring i fire uger før den endelige vedtagelse, som bliver foretaget administrativt, med mindre der kommer indsigelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Julie-omvendt: Hun er super feminin og kører en Piranha 5 - og hun er DF's mest kendte kandidat, men står nederst på listen

Annonce