Annonce
Debat

Lidt om avisen JydskeVestkysten

Annonce

For nylig kom jeg til at sætte et kryds i kalenderen. Det var første gang i lang tid, hvor der hverken blev hetzet eller nedrakket på Trump eller Dansk Folkeparti i JydskeVestkysten. Men ak, ved nærlæsning holdt mit umiddelbare indtryk ikke. Der var alligevel dehumanisering og nedrakning af både Trump og Dansk Folkeparti i vedkommende udgave.

Det undrer mig ikke, at journalisterne har fået et ordentlig dyk i anseelsen for nylig. JydskeVestkystens chefredaktør indrømmer frejdig og offentligt, at løgn ikke strider imod avisens etiske retningslinjer. Gud ved om avisens ledelse er indforstået med det. Den sydlige del af avisens område var førhen tysk. Her har man en talemåde, der også er sand på dansk nemlig:

Wer einmal lügt, den glaubt man nicht, und wenn er auch die Wahrheit spricht. (Den, der lyver en gang, stoler man ikke på, selv om han taler sandt).

Avisen har muligvis arrangeret sig med en Svend Åge Møller fra Esbjerg, der nu i lang tid åbenbart har fået lov til at ødelægge mange menneskers hverdag ved at komme med stort set det samme hadske og ondskabsfulde refrain så godt som hver dag.

Selv om jeg har indryk af, at flere og flere springer de dehumaniserende og nedrakkende artikler over, er det min opfattelse, at den daglige nedrakning og udelukkende dårlig omtale af Trump, USA, Dansk Folkeparti, dets medlemmer og de hadske og ondskabsfulde indlæg fra Svend Åge Møller gør det til en belastning/prøvelse at åbne JydskeVestkysten.

Svar fra chefredaktør Mads Sandemann

Bernd Carstensen er utilfreds med, at vi har bragt et læserbrev, hvori en læser betegner Donald Trump som en diktator. Det er ikke et udtryk, vi ville bruge om den amerikanske præsident i en journalistisk artikel, men det er et udtryk for en holdning hos en debattør, hvis synspunkt vi formidler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce