Annonce
Esbjerg

Ribe-restaurant igen på vej til at blive oversvømmet

Restaurant Kolvig ligger lavt ned til Ribe Å og med den stærkt forhøjede vandstand kombineret med stormende blæst betyder det, at vandet igen er på vej til at oversvømme restauranten. Foto: Ole Maass.
Lige nu arbejder et par skadeservicefolk på højtryk med pumperne for at holde vandet ude af restaurant Kolvig i Ribe.

RIBE: - Det er nok kun et spørgsmål om tid, inden vi igen har vand inde i restauranten, konstaterede restauratør Tobias Skovmose tirsdag eftermiddag i mobiltelefonen til avisens journalist. Og efter en kort spadseretur ned ad Ribes gågade kunne journalisten så med egne øjne se, at den konstatering er helt korrekt.

To medarbejdere fra et skadeservicefirma arbejder således på højtryk med pumperne for at holde vandet ude af restauranten og set fra trappen ned til restauranten med beliggenheden lige op ad Ribe Å så det ud til at være en forgæves kamp.

Den stormende blæst kombineret med den meget forhøjede vandstand i åen gør, at vandet tirsdag ved 15-tiden var faretruende nær ved at komme ind i restauranten.

To teknikere fra et skadeservicefirma arbejder lige nu på højtryk med pumperne for at holde vandet ude af restaurant Kolvig i Ribe. Foto: Ole Maass.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Nu er 187 døde med coronavirus i Danmark

Annonce