Annonce
Erhverv

Lille fald i forhold til året før - men over 100 nye virksomheder blev stiftet i Give-området i 2020

Vejle Kommune har fortsat både store og små erhvervsgrunde til salg i udkanten af Give. Arkivfoto: Jim Hoff
Antallet er firmaer, der blev oprettet med adresse i Give, faldt i 2020 en anelse i forhold til året før. I alt så 109 nye selskaber dagens lys.

Give: Trængselstider i flere brancher og opråb fra økonomisk pressede erhvervsdrivende har ikke afskrækket folk fra at oprette nye virksomheder i 2020. I hvert fald ikke i Give, hvor der set i forhold til året forinden kun er sket et mindre fald i antallet af nyoprettede selskaber med adresse i postnummer 7323.

Fra 1. januar til 31. december blev der således oprettet 109 nye virksomheder i og omkring Give. Det viser tal fra Det Centrale Virksomhedsregister, CVR.


Foreløbig er der i 2021 registreret tre nye firmaer med adresse i postnummer 7323.

Fra artiklen


Faktisk blev der oprettet 130 nye CVR-numre med adresse Give og omegn i løbet af året. En del af disse er blandt andet foreninger. For at få et mere reelt billede af antallet af nyoprettede virksomheder indgår kun de visse selskabsformer i statistikken. Det drejer sig blandt andet om aktieselskaber, enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber.

Blandt selskaberne, der blev oprettet i 2020, finder man blandt andet virksomheder, der beskæftiger sig med byggeri, opfindervirksomheder, boligudlejning samt dyrkning af korn, bælgfrugter og olieholdige frø.

I løbet af 2020 ophørte aktiviteten i 93 virksomheder med postnummer i Give. Af dem var syv oprettet samme år.

Kigger man på de tilsvarende tal for hele Vejle Kommune, blev der stiftet 1263 firmaer. I 2019 blev der oprettet 1288 selskaber i kommunen.

Foreløbig er der i 2021 registreret tre nye firmaer med adresse i postnummer 7323.

Vil du se, hvor de 109 virksomheder, der blev oprettet i 2020, har adresse, kan du få et overblik her. Artiklen er for abonnenter.

10 af de nye virksomheder

Nedenfor kan du læse om en lille del af de virksomheder, der blev oprettet i Give sidste år:

  • Stiesdal PtX Technologies A/S. Selskabets formål er at drive oplysnings- og opfindervirksomhed indenfor Power-to-X teknologier, samt dermed beslægtet virksomhed.
  • 4P Spedition ApS. Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil.
  • Tylco Biogas Service ApS. Selskabets formål er at drive virksomhed med henblik på at udføre service i og omkring tanke til biogasproduktion og dermed beslægtet virksomhed.
  • Bajrami Byg ApS. Selskabets formål er at drive tømrervirksomhed.
  • Give Dronefoto. Produktion af film og videofilm.

Kilde: Det Centrale Virksomhedsregister.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Her bimler alarmklokkerne: Disse syd- og sønderjyske sogne er i fare for at blive lukket ned

Kolding

Truende ægtemand videofilmer hustruens hjemmehjælpere: Nu nægter de at komme i hjemmet

Navne For abonnenter

Knud har stået i spidsen for flere virksomheder som direktør og formand: Nu fylder han 70 men kaster sig stadig gerne ud i nye opgaver

Annonce