Annonce
Varde

Lille skytteklub i Helle skyder sig til tops

De unge skytter med medaljerne om halsen. PR-foto
Annonce

Helle: Helle Skytteforening er en lille klub med knap 80 medlemmer. Klubbens medlemmer har gjort sig godt bemærket gennem denne sæson i både ind- og udland.

I april formåede et af klubbens medlemmer, Thomas Søndergård, at skyde sig til en guldmedalje i 15 meter i klasse 2. Derudover kæmpede han sig sammen med Mette Nielsen, Sofie Nielsen og Jeppe Dammark frem til en flot bronzemedalje i hold for stående skytter.

Freya Poulsen blev desuden jysk mester i børneklasse 3 i 15 m skydning.

Yderligere blev Helle Skytteforenings fire børneskytter, Viktor, Freja, Mads og Mikkeline, udtaget til Danmarksmesterskaberne af Dansk Skytte Union i 50 m riffelskydning, hvor de skød de sig en guldmedalje i hus.

Desuden blev Jeppe Dammark fra Helle Skytteforening udtaget til det danske landshold, som skulle skyde mod det svenske landshold. Stævnet blev holdt i Sverige over to dage, hvor Jeppe Dammark i de individuelle kampe blev toer.

50 meter sæsonen blev afsluttet med DM i Vingsted. Her præsterede Mikkeline Vibe Christensen, Mads Friis, Viktor Sørensen og Rasmus Pedersen igen et topresultat, som udløste en sølvmedalje til børneholdet.

Mikkeline præsterede desuden i finalen at blive dansk mester i DGI ud af 300 børneskytter.

Så var der atter en medalje til en skytte fra Helle Skytteforening. PR-foto
Guldmedaljer pynter altid på Helles-kytter. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce