Annonce
Vejen

Lintrup samlede 23,5 kg affald ind

15 voksne og fem børn samlede 23,5 kg affald ind, da der søndag var affaldsindsamling arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening. Privatfoto

Lintrup: Den årlige affaldsindsamling arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening blev godt modtaget i Lintrup, hvor der mødte 15 voksne og fem børn op søndag i det fine forårsvejr.

Her blev der samlet affald ind ved Viggos Søer og langs alle indfaldsvejene til Lintrup. Her blev der samlet affald ind i form af alt fra mundbind til dåser, cigaretskodder, bilstumper og meget andet.

- Det blev til i alt 23,5 kg affald. Heraf 55 dåser, otte mundbind og nogle McDonald's-poser. Det er fint, at så mange gider bruge et par timer på at få ryddet lidt op i naturen, men man kan da godt undres over, at der smides så mange dåser. Det er jo ikke så svært at tage skidtet med hjem og smide det i sorteringsspanden, siger Jakob Bech Jensen, der i år var tovholder på eventet.

Annonce

Efter næsten to timer mødtes alle deltagerne til kaffe og kage ved bålhytten ved Viggos Søer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce