Annonce
Sønderborg

Linux-gruppe holder åbent hus

Ullerup: Lørdag den 10. juni inviterer PC-forenngen Alssund Linux Brugergruppe igen til åben Linyx-installations-dag kl. 13-17 i foreningens lokale på 1. sal i Aktivitetescenteret på Ullerup Skole.

Her kan man få hjælp til at installere styresystemet Linux på sin medbragte pc ganske gratis. Foreningen oplever meget ofte at en opgradering af et andet styresystem end Linux har gjort pc'en ulideligt langsom. Med det gratis Linux bliver en pc igen brugbar og løbende gratis opdateringer og dermed også hurtig lukning sikkerhedshuller, er en selvfølge. Ikke noget man skal vente måneder på. Opdateringer tilbydes cirka en gang hver 14. dag via nettet, som installeres nemt med et enkelt museklik og når du har tid, ikke mens du bruger fx et regneark. Jo oftere man opdaterer, des mere sikker pc.

Og der følger en gratis kontor-pakke med, der ikke som andre købe-kontorpakker koster flere hundrede kroner i årlig forbrugsafgift.

- Vi får en gammel pc på NemID. I Alslug er det gratis at være medlem. Vi tilbyder gratis hjælp ved to arrangementer i måneden. Et antivirus-program er unødvendig i Linux. Kort beskrevet får man altid en mere sikker pc og de nyeste programversioner med Linux. Og så hjælper vi gæsterne med løsning af de problemstillinger de i øvrigt måtte have. Der er gratis adgang og så byder vi på kaffe og kage, fortæller bestyrelsessekretør Jørgen Rubæk, i den pressemeddelelse. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Regeringen vil tvinge tyske præster til at oversætte deres prædikener: - Det ville være en disrespekt uden lige

Haderslev

Ny isbar på Gravene åbner i maj

Annonce