Annonce
Sport

Liverpool forlænger med angriber med vigtige mål i støvlerne

Antonin Thuillier/Ritzau Scanpix
Den belgiske angriber Divock Origi scorede flere afgørende mål for Liverpool i slutfasen af sidste sæson.

Matchvinder i Merseyside-derbyet mod Everton, afgørende mål i comebacket mod FC Barcelona i Champions League-semifinalen og en scoring i Champions League-finalen mod Tottenham.

Den belgiske angriber Divock Origi var manden bag en række vigtige mål i slutfasen af sidste sæson for Liverpool, der sluttede sæsonen som toer i Premier League, mens det blev til triumf i Champions League.

Det har sikret Origi en ny kontrakt i Liverpool. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Der er tale om en kontrakt på flere år, men der oplyses ikke, hvor lang den er.

- Jeg blev en mand i denne klub. Jeg kom til, da jeg var 19 år, siger den i dag 24-årige Origi til klubbens hjemmeside.

- Vi er fortsat unge, så der er fortsat en masse potentiale i gruppen af spillere. Jeg har det bare sjovt i træning og på banen. Det er vigtige faktorer som spiller, siger Origi.

Han kom til Liverpool i 2014 fra franske Lille på en femårig kontrakt, og det er blevet til 28 mål i 98 kampe for klubben.

I den periode har han været udlejet to gange. Han var en sæson i Lille og en sæson i tyske Wolfsburg. Desuden har flere skader drillet angriberens karriere i Liverpool.

Origi er i Liverpool oftest reserve for klubbens stjernetrio i front bestående af Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino.

Liverpool-manager Jürgen Klopp kalder den nye kontrakt for en win-win-situation.

- I forhold til alder er det en vigtig kontrakt for ham og for os. Det bliver en vigtig rolle, han får for os i næste sæson, siger Klopp til hjemmesiden.

Her skal Liverpool forsøge at fravriste Manchester City det engelske mesterskab.

/ritzau/

Annonce
Læs Liverpools pressemeddelelse om kontrakten
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Julebal i Medius: Flere tilmeldte i år

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce